Eve Online > Dyskusje ogólne
Handel ISKami - dyskusja
Xarthias:
No, zapomniało mi się... Ale w sumie aby odsprzedać tc za kasę trzeba go kupić poza secure trade (co jest samo w sobie "nielegalne"), albo sprzedawać "doładowania" - czyli patrz wyżej.
A co do "cfaniaka" - to jeśli myślimy o tej samej osobie, to ja mam nadzieję że to zrobi... A konkurencja jemu... I się sprzedawcy sami wykoszą z allegro :D
Ech... Marzenia ściętej głowy...
Tratoc:
O co tu piane bic? Gadanie po próznicy. Wiadomo ze najbardziej to boli ccp ze ktos na ich grze sie dorabia. Irytuje to tez innych ze ktos profanuje gre takimi niskim instyktami. Ale poki serwisy aukcyjne nie beda banowac takich aukcji nic sie z nimi nie zrobi, chyba ze ccp zacznie brac aktywny udzial i urzadzac prowokacje.
Cikeawi mnie tylko ewentualna inkwizycja ccp. Wkoncu taki handlarzyna isk napewno ma alta ktorego moze poswiecic na ban. Poki sie chyba nie udowodni ze handluje, takiego konta mu nie zbanuka. A ciagle ma konta ktore rzeczywiscie produkuje isk i tego nie bardzo maja jak zbanowac bo wkoncu jeszcze tu zadnego urzedu skarbowego nie ma. Kazdy raczej moze przekazac kazda sume o ile nie sprzedaje isk i nie lamie tym eula. Zbanuja tego alcik to zalozy sobie nowego i dalej moze ciagnac proceder.
Co do chorych insynuacji na temat oficjalnej wymiany GTC za isk, CCP nie jest takie glupie by z tym skonczyc, bo lekko 1/3 kont by im znikla i kasa jaka z tego maja. Co wy tacy zawistni ze ktos ma kase i moze sobie pozowlic kupic wiecej kodow i je na isk zamienic?Nierowne szanse :D Tez mi cos. Jak ktos zaradny to nawet kupujac gtc za iski moze mu isc lepiej niz takiemu co sprzedaje GTC za isk. Gdyby nie ci dobrzy samarytanie ja moglbym zapomniec o grze w eve a juz napewno na dwoch kontach :)
Ellaine:
@Sou: Sa jakim wózku? Że niby wszyscy kupują TC na Allegro? Albo za ISKi?
Sou:
--- Cytat: Albi w Listopad 24, 2007, 17:11:16 ---@Sou: Sa jakim wózku? Że niby wszyscy kupują TC na Allegro? Albo za ISKi?
--- Koniec cytatu ---
Kompletnie cos zupelnie innego ;)
Martinoff:
A legalne jest jeśli np. kupię TC za iski przez oficjalny system, a później ten TC wystawię na Allegro za złotówki?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej