Eve Online > Dyskusje ogólne
Handel ISKami - dyskusja
future:
Ech Albi... Czy nie mozesz choć w jednym topicu przestać narzekać? To się już nudne robi :P A co do wątku - wszelkiego typu zarabianie na grze jest nielegalne, i koniec. A jeśli ktoś chce sobie kupić coś za realną kasę w eve - jego strata, a dla reszty łatwy kill >:D. Głupota nie popłaca jak widać.
Ellaine:
Moge, jesli chcesz watek bez mojego narzekania, musisz zalozyc nowy :)
Handel iskami jest nielegalny. Uzyskanie iskow ze sprzedazy TC jest legalne. A opowiadanie ze sie nie oplaca jest bzdura, sa tysiace ludzi ktorym sie oplaca i chwala im bo dzieki temu inni moga kupic TC za iski. I nie dotyczy to tylko dzieciakow ktore potem walcza o honor z cargo expanderami w low, dotyczy to dobrych, doswiadczonych pvperow w twardych pvp alliancach.
Gdyby moralnosc i oplacalnosc zawsze chodzily razem to nie byloby tematu moralnosci.
future:
Chodziło mi o to żebyś przestał narzekać w każdym wątku jaki to biedny kerbir z ciebie ;D
Ellaine:
Tak tak, odpowiedzialem na to w pierwszym zdaniu a potem wrocilem do tematu :) Jeden wątek bez moich narzekań jest jak najbardziej realny.
Sou:
Xart "zapomnial" dodac ze sprzedawanie TC za kase tez jest nielegalne;]
Ja czekam tylko az "jakis" cfaniak sprobuje doniesc na konkurencje ze robi doladowania. Kazdy wie o co i o kogo chodzi a z uwagi na to ze wszyscy jada na tym samym wozku to mam nadzieje ze pan "cfaniak" ma troche oleju w glowie i na glupim gadaniu sie skonczy...
;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej