Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z częstym rozłączaniem
Goomich:
Aa nie możecie zmienić ISP?
Xeovar:
--- Cytat: MMoroz w Listopad 27, 2007, 17:55:50 ---Nie wiem na ile w temacie, ja desyncow nie mam, ale od ostatniego patcha przy wychodzeniu z gry albo jak strace polaczenie( reset sieci/serwera ) to dostaje twardy exception z gry i probuja mi "zaskoczyc" debuggery.
--- Koniec cytatu ---
Bo tak naprawde sa dwa problemy:
1) klient eve przy disconnectcie nie wychodzi "czysto" tylko wali exceptionem. Widac to jak komus net padnie, badz mozna sobie samemu czesto wygenerowac logujac to samo konto na drugim kompie. Bug w kliencie do poprawienia przez CCP
2) problem packet lossa, ktory zalezy od ISP, a ktory powoduje disconnecta a wtedy patrz punkt 1). Tak naprawde exception jest objawem problemu z siecia, nie jego przyczyna.
Goomich:
--- Cytat: Ireul Taar w Listopad 28, 2007, 13:15:31 ---zmiana isp bedzie po czesci poddaniem sie
--- Koniec cytatu ---
Ke?
--- Cytat: Ireul Taar w Listopad 28, 2007, 13:15:31 ---- mamy prawo zadac i otrzymywac usluge na poziomie umozliwiajacym korzystanie z internetu,
--- Koniec cytatu ---
Ale skoro nie naprawiają, to kij im dalej płacić? GŁOSUJCIE PORTFELAMI!
--- Cytat: Ireul Taar w Listopad 28, 2007, 13:15:31 ---inny operator.. jaki? tpsa?
hahaha.
--- Koniec cytatu ---
Jestem ostatnią osobą, która poleciłaby Tepsę.
Mi na przykłąd zajebiście na kablówce działa. Przeszedłem na 256 bitowe łącze z NEO 512, bo było 2 razy taniej.
A dziś nie dość, że cena spadła o jakieś 20zł, to szybkość wzrosła do 2Mb. :smitten:
DarkCrov:
Kablówce ??
Bo jak dla mnie kablówka to UPC :)
I to właśnie z nimi taki problem :grr:
Goomich:
--- Cytat: DarkCrov w Listopad 28, 2007, 13:42:54 ---Kablówce ??
Bo jak dla mnie kablówka to UPC :)
--- Koniec cytatu ---
A dla mnie nie. Muahahahaha.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej