Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z częstym rozłączaniem

<< < (47/56) > >>

majama:
odpowiedz na petycje jest taka ze niby nic nie blokowali

"I'm afraid we are unable to assist in any way with SSH tunneling. We do not block this kind usage but on the other hand we are unable to provide assistance with setting up such a connection.

Best Regards,
GM Sunshine "

Kravek:
Dziwne, bardzo dziwne.

Od moich uzytkownikow wiem ze tunele działają bez zarzutu.

Xarthias:
Odinstaluj evkę, wyczyść cache i settings, zainstaluj klienta od nowa (najlepiej świeżo ściągniętego). Jedynej osobie, z moich znajomych, której tak się robiło jak u ciebie - pomogło.
Wcześniej możesz spróbować metody podanej przez Horaxa na wszelki wypadek ;)
Większość osób grających przez tunel - gra bez problemów.

majama:
W zasadzie to juz nie jest problem z czestym rozłaczaniem i mozna przeniesc te ostatnie wypowiedzi do nowego tematu, problem z calkowitym brakiem połaczenia
W chwili nacisniecia klawisza enter przy logowaniu przez tunel SSH wyskakuje komunikat o zamknieciu polaczenia. Ja to mam od ponad dony, dzisiaj dołaczyl Alik, spodziewam sie że wkrótce cała populacje uzytkownikow UPC dotknie to samo. Nie znam sie na tym na tyle, ale moze ktos bedzie wiedzial: czy UPC moglo poblokowac polaczenia z gra przez tunele? samo polaczenie z serwerami ktore tunele udostepniaja trzyma sie dzielnie, mozna wysylac pingi i odpalac rozne komendy, a gra jednak nie chodzi.
Alik odkryl ze polecenie zamykania polaczenia jest na serwerze EVE a jednoczesnie GM odpisuja że nie maja z tym nic wspolnego. Moze byc że jeden robi cos o czym drugi niewie, al emoze byc że to jednak nie problem powstajacy w EVE. Zapraszam do rozwiązywania tej łamigłówki. Wykorzystam wszystkie sposoby i metody zaproponowane, dziekuje za wszystkie wskazówki.

Rastlino:
Jeśli CCP zablokuje w jakiś sposób ludzi z tunelem (ale nie wiem jak mieli by to wykryć) to rozpętało by się istne piekło. Czytał ktoś oficjalne forum EVE? Ludzi z tunelami jest od groma. Wszystko przez UPC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej