Eve Online > Total Noob Questions

Total Noob Questions 2

<< < (19/65) > >>

Goomich:

--- Cytat: Martinoff Ma'kaj w Grudzień 10, 2007, 15:24:02 ---Cześć, postanowiłem zagrać od nowa, jako już wiem co chciałbym w Eve robić. Zdecydowałem się na handel/produkcję. Postaci jeszcze nie stworzyłem, ale czy moglibyście mi powiedzieć w jaki sposób rozlokować początkowe atrybuty?
--- Koniec cytatu ---

Najwięcej na inteligencję, dużo na pamięć i percepcję, najmniej na willpower i charyzmę.

--- Cytat: Martinoff Ma'kaj w Grudzień 10, 2007, 15:24:02 ---P.S. Posiadając maks rozwinięte skille z działu Learning (każdy na 5) i najlepszy implant, ile musiałby wynosić dany atrybut, żeby był na dobrym poziomie?
--- Koniec cytatu ---

30.

--- Cytat: Martinoff Ma'kaj w Grudzień 10, 2007, 15:24:02 ---P.S.2. Czy dział Social przyda się dla handlarza?

--- Koniec cytatu ---

Standing zmnjejszy trochę opłatę, czy inny podatek jaki się płaci za wystawienie rzeczy na market.
Dla handlarza najważniejsze są działy Trade, Spaceship Command (industriale, transportowce i frachtowce), Nawigacja oraz Inzynieria (skille do tarcz - życie w Epmpire jest niebezpieczne).

Martinoff:
A są lepsze implanty niż +5? Te 30 punktów to z implantem +5 czy lepszym?

Ellaine:
W 0.0 tym bardziej, zajmowanie sie handlem nie implikuje robienia tego w imperium :)

Martinoff:
Początkowe statsy (bez początkowego bonusu od darmowych skilli z działu Learning):
1. Char - 7
2. Int - 8
3. Mem - 9
4. Perc - 9
5. Will - 6

Dla handlarza/producenta. Jak myślicie jest dobrze czy coś poprawić?

Skeer:
Jeśli to tylko handlarz/producent, to maksuj sociale, inteligencję i memory.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej