Eve Online > Dyskusje ogólne
Mothership-kill
Nerxes:
Odpowiadajac na powyzsze posty:
Jesli jest grupa kilkunastu/kilkudziesieciu pilotow na tyle cierpliwych by czekac kilka godzin lub kilka dni na MS'a i maja do dyspozycji jednego carriera (naprawia bumpujace bs'y ) i dwa trzy dredy (robia wlasciwe kuku) to sam akt usmiercania matki jest tylko kolejnym gankowaniem :)
Wychodzi na to ze prawie kazdy to moze.. nie wszystkim sie chce lub sa niedostatecznie zmotywowani/zbyt malo cierpliwi by to zrobic
Jedyny blad pilota matki to to ze nie ma postawionego cyno przez caly czas i nie wyskakuje z systemu na widok pierwszego lepszego gangu na gridzie
Trzeba [TOXIN] by pokazac jak sie zabija frachty w hisec i trzeba [X13] by pokazac jak sie zabija MS'a
Tynstar:
ja pierdole placzki....
dla was to ship za 30 bil powinien sam sie rozpadac na wasz widok :):)
marcoos:
--- Cytat: Tynstar w Październik 05, 2007, 10:22:29 ---ja pierdole placzki....
--- Koniec cytatu ---
No może nie na widok - ale 2-3 freje powinny go w miarę szybko jeb... znaczy zabić...
Trzeba o tym na myeve wspomnieć :uglystupid2:
vulor:
Ibis
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Tynstar w Październik 05, 2007, 10:22:29 ---ja pierdole placzki....
--- Koniec cytatu ---
Koszt nie ma tu znaczenia. Nie wracajmy do dyskusji BS kontra fregaty. Każdy statek powinien mieć jakiś słaby punkt. W przypadku BSa nawet jeśli pojedyncza fregata nie jest w stanie przełamać tanku to przynajmniej utzyma go w miejscu do czasu przybycia posiłków. Trzy fregaty to już jest jakieś zagrożenie dla BSa. Zaś BS kontra BS to już poważna walka.
W przypadku MSa tak nie jest. Nie da się tego statku pokonać innym statkiem. W low secu potrzebujesz skoordynowanej akcji kilkunastu ludzi, latających statkami z fitem specyficznym tylko dla tej sytuacji a i tak pilot MS musi popełnić błąd żeby dałoby się go zdjąć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej