Eve Online > Dyskusje ogólne

Mothership-kill

<< < (21/21)

Voulture:
Tak samo jak jedna, ale razy 4.

MightyBaz:
da sie patrz link

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=645703

litestep:
Po3iedz Baz co, w kontekście tego wątku, kogokolwiek obchodzi kill MSa w _0.0_ ? :P

DaBlades:
he temat powrócił i to razem z odpowiedzią. Heavy Dictor ze skryptem będzie zatrzymywał wszystko i wszędzie, bez względu, czy to będzie BR czy tytan. CCP chyba dostało DUŻO petycji bo to jest skierowane dokładnie przeciwko supercapitalom w lowseku. Jak zatrzymać 4 MSy? mieć 4 nie dające się zabić heavy interdictory i flotę która przełamie się przez spidertank nie ginąc przy okazji od 80-100 fighterów. No i dobry sprzęt i łącze które pociągnie to wszystko.  :idiot2: :ban:
Oj nie lubi CCP super capitali, nie lubi i mam wrażenie, że chce je wyeliminować z gry a przynajmniej zmarginalizować. W końcu zabawka za 50miliardów (z fitem) którą może zabić w sumie niewielka flotka to to bardzo ryzykowny wydatek.
Ja tam chce capitala z gunami do niszczenia BSów. Sorki dredy się nie nadają bo mają w sumie DPSa dobrego BSa bez siege, a w siege w nic nie trafiają. Denerwujące jest to, że jak chcesz uczestniczyć w walkach w czymś większym niż BS to masz do wyboru fightery lub fightery.  :krzeslo: :ban: :grr: co ja gallente jestem?

Goomich:

--- Cytat: DaBlades w Listopad 29, 2007, 10:15:28 ---Ja tam chce capitala z gunami do niszczenia BSów. Sorki dredy się nie nadają bo mają w sumie DPSa dobrego BSa bez siege, a w siege w nic nie trafiają. Denerwujące jest to, że jak chcesz uczestniczyć w walkach w czymś większym niż BS to masz do wyboru fightery lub fightery.  :krzeslo: :ban: :grr: co ja gallente jestem?

--- Koniec cytatu ---

Kurde no, przecież jasno jest powiedziane, że BS to podstawowy statek do walki, zaś dready to sprzęt  oblężniczy

PS. Zawsze możesz Phoeniksem latać. :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej