Eve Online > Dyskusje ogólne

Polityka CCP

<< < (4/10) > >>

Khan Soriano:

--- Cytat: Albi w Sierpień 03, 2007, 14:05:33 ---Ale T2 cruisy prawie wszystkie i prawie w kazdym ukladzie rozwalaly BSy z armatką w nosie. Moze oprocz niektorych reconów.

--- Koniec cytatu ---

Slyszalem takie rzeczy na poczatku mojej przygody z EVE co bardzo rozbudzalo wyobraznie i nakrecalo mnie na HACe. Oczywiscie z biegiem czasu nastapilo pare zmian w grze, zdobylem troche doswiadczenia oraz prawdziwej wiedzy i zanim sie obejrzalem, klepniecie BSa (pvp fit) w t2 cruzie bynajmniej proste nie bylo.

Commandy beda teraz (po zmianach w nosach) godnym przeciwnikiem dla BSow, z powodu swojego tanka, ktory zaneguje wiekszosc dmg od BSa (choc heavy neuty moga przechylic szale na korzysc BSow i tak). Cruzy juz nie maja takiego komfortu, 200-400dps tankowane max to duuuzo za malo zeby wytrzymac te 1k dps od BSa (nawet biorac pod uwage trafianie bedzie to 2x to co moga wytankowac). A gdzie tu jeszcze dps, ktory przebije te niemal 30k hp (z czego 2/3 jest niezle wytankowane 60+ shield/armor i 60 struct)

Pamietam jak MMoroz kiedy bylismy jeszcze w BYDI, bawil sie swoim Megasem z Eosem albo Astarte kogos z korpa (Sarge albo Uggy) i ledwo zdazyl wylaczyc guny bo tamten znikal w oczach, a przed tym wydazeniem obaj bylismy przekonani ze commandy niezle tankuja  :)

RIPsento:

--- Cytat: Fizyk w Sierpień 03, 2007, 13:59:37 ---no i łajzy zjebali mi statek w którym dwa BSy rozwalałem a jak się trafł jakiś dobr spawn ratów to i dziesięć a teraz lipa i co kurwa robią czy nie uważacie ze powinni to zmienić bo nie będę miał capa na tank.

--- Koniec cytatu ---

Płaczemy razem z tobą. Może trochę luzu to tylko gra  :uglystupid2:

Fizyk:
RIPsento czytaj całość wątku, wyciągaj wnioski a później komentuj. Tak to właśnie nieznajomość tematu rodzi fleima

Voulture:

--- Cytat: Ireul Taar w Sierpień 04, 2007, 00:32:53 ---1k dps od bsa? podaj fit

--- Koniec cytatu ---

Wprawdzie nie bylo to do mnie, ale poratuje kolege ;]

1. Megathron + 5 Ogre t2 + 7 Neutronow t2 + Fed. Antimatter + 3 Mag staby t2
2. Rokh + 5 Hammerheadow t2 + 8 Neutronów t2 + Fed Antimatter + 3 Mag saby t2
3. Abaddon + 5 hammerheadow t2 + 8 Mega Pulsów t2 + AN Muliti L + 2 Heatsinki t2
4. Maelstrom + 5 Hammerheadow t2 + 8 800 RA t2 + Hail L + 3 Gyro t2

Swoja droga jest wiele fitow nawet na nizsze tiery bsow ktorym naprawde niewiele brakuje... domi na blasterach, ravena na siegach itd.

Gacul:
A geddon to co  :knuppel2:
7x Mp II AM multi  + 5x Ogre II + 3 hs II

:tickedoff:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej