Eve Online > Dyskusje ogólne

Polityka CCP

<< < (5/10) > >>

Khan Soriano:
Ja wyciagam 1k dps na Geddonie z 7x Dual Heavy Pulse Laser t2 + conflag + 2HS +1rig, wszystko kwestia skilli 8)

Voulture:
Ja tak tylko rzucilem fity po 1 dla kazdej rasy, zeby nie bylo :)

Kaira Voux:
Ale sie temat rozjechał....
Fakt że recony amarów rozwalały większość bsów bez problemów i z racji cruz > bs może wyglątać to na przegięcie, ale były/są to fajne shipki w których przewaga technologiczna przewyższała brutalną siłę dużych klocków....  Cena cursa z fitem przewyzsza cene bsa z fitem, stąd jako statek technologicznie bardziej zaawansowany mogł rozwalać większy ale gorszy i w sumie to nie widze w tym nic złego...
A co do domi nosowników na capitale to jak sie ich zbierze z 10 to jak rozwala cariera to balans jest tez zachowany...

Nerf nosów to zmiana w sumie na + jeżeli chodzi o prosta zasadę  duże  rozwala mniejsze....

Nie chodziło mi też o to by nic nie zmieniac w grze, po tylu latach mogliby po prostu ostrożniej/ rozważniej wprowadzać nowinki żeby w ciągu 2 miesięcy nie robić z jednej rzeczy czegoś mega wypaśnego i drogiego a za chwile bezużytecznego i taniego....

Nowe shipy khanid bedą fajne tylko może sie okazać tak że zanim wyskiluje misle na jakiś sensowny poziom to nowy patch sprawi że znerfione statki bedą ozdobą hangaru bo nawet sprzedać ich sie nie będzie opylało za 1/4 ceny.

Vulor twój tok rozumowania jest powalający, przypomina mi rozumowanie 13letnich adminów z serwerów bf2....

Tratoc:
Jak planuja nerfnac te moduly na kopanie? Sam myslalem nad zakupelm, wkoncu kurcze w hulk o 50% podbic wydobycie to niebyle co.  Wypowiedzi w watku mnie zaskakuja, jak mozna porownywac shipy co sa od lat i nie kosztowaly nawet (1/10) co ten modul do tej sytuacji. Zmiany w shipach rzeczywiscie odpowiada naturalnemu rozwojowi gry i to powinno zachodzic. Zupelnie co innego jak z miesiaca na miesiac wprowadzaja zupelnie nowy modul ktorego cena siega 1-2b za sztuke by zaraz go skroic do warosci ulamka tej kwoty. Wkoncu mieli czas, testowali, sami to wprowadzil wiec jakas odpowiedzialnosc powinna byc.

Ellaine:
Cena wynika przeciez z rynku a rynek z wyobrazenia ludzi na temat wartosci przedmiotu.
CCP nie oglosilo ze wprowadza takie moduly, ze sa przetestowane i ze beda dzialac. One poprostu zazcely wypadac ze spawnow.
W tej sytuacji i sprzedawcy i klienci (jak ktos ma ten miliard to znaczy ze juz chwile gral i powinien miec pojecie) wiedza że modul jest niepewny i jest inwestycja wysokiego ryzyka bo jest nowy i jeszcze moze sie cos w nim zmienic, jeszcze nie ma pewnosci ze dziala, nie ma o nim w poradnikach dla gornika itd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej