Eve Online > Dyskusje ogólne

Polityka CCP

<< < (3/10) > >>

Khan Soriano:
Michieru i Xarthias maja racje, te zmiany to nie jest zaden problem dla normalnie myslacych ludzi.

Curse i Pilgrim zostaly oslabione i to jest fakt ale niech ktos mi powie z reka na sercu ze nie powinny byc!! Argumenty typu 'aaa to byly jedyne dobre(czytaj przegiete) statki amarrskie' sa debilne bo nie chodzi nam o to zeby zostawic 2 mocne statki tylko zeby cala reszta tej rasy mogla byc uzywana. Dodatkowo ten nerf tylko zwiekszy zabawe podczas latania nimi o czym pisze juz wiele pilotow amarskich reconow, a to ze nie bedzie juz tak latwo solowac BSy jest wg. mnie bardzo dobrym posunieciem.

Ludzie placza tez, ze zmiana nosow oznacza nerf Amarr bo teraz sa bezuzyteczne i nie ma jak zdobywac cap dla modolow (powaznie sa tacy) ale kto by sie przejmowal placzem kerbirow. Maja teraz Khanid do latania na misje bez problemow z capem i kosmicznymi tankami. Ja natomiast zmiany w nosach postrzegam jako cholernie wielki booost dla Amarr!!! Wszystkie Amarrskie statki z 3ma medami (wiekszosc) nie MUSZA juz zawsze wsadzac cap boostera, malo?? To jakby dodac mi 1 wiecej medslot na mojego Geddona, Prophecy, Absolution!!!

Khanid jest zle?? Niech kurwa ktoras z tych placzek powie co bylo tak dobrego w poprzednich statkach Khanid?!?!?!?!??! Przeciez wsiadajac do ktoregokolwiek z obecnych, rozpierdolilbym taka sama postac siedzaca w poprzedniej wersji!!! Oslabiony nos+bonus do capa+capless weapons oznacza KOSMICZNA ilosc capa na tank (rezy byly lepsze od zawsze na takim sacri i damnation niz viziam), a to ze DPS jest mniejszy (nawet duzo niekiedy) jest po prostu jakims kompromisem. Damnation jest sprawa otwarta, jest podobno zbyt slabe i zostanie zmienione troszke ale reszta jest swietna.

Ja widze za to mnostwo zalet:
Caldari maja wreszcie wiecej statkow do PVP
Amarr maja statki z mozliwoscia wybrania dmg
Amarr maja 6 dodatkowych statkow (wczesniej naprawde nikt tym nie latal, ceny na TQ skoczyly jak pojebane bo do tej pory nikt nie chcial tego kupowac, a teraz nagle sa chetni)
Amarr maja wyrazniej zaznaczone priorytety, Khanid tank, Viziam gank.
Amarr sa wreszcie troche zroznicowani, nie ma juz sytuacji gdy statek t2 tego samego typu robi to samo (gorzej lub lepiej) co statek z nastepnego tiera!! Ta zmiane chcialbym zobaczyc tez w t1 bo np. nie widze sensu uzywania Prophecy skoro Harbinger robi wszystko od niego lepiej.

Voulture:

--- Cytat: Khan Soriano w Sierpień 03, 2007, 11:49:00 ---[...]
[...]
--- Koniec cytatu ---
Z calym postem sie zgadzam, ale... skad ty tam Caldari wziales? ;]

vulor:

--- Cytat: Voulture w Sierpień 03, 2007, 13:25:37 ---
--- Cytat: Khan Soriano w Sierpień 03, 2007, 11:49:00 ---[...]
[...]
--- Koniec cytatu ---
Z calym postem sie zgadzam, ale... skad ty tam Caldari wziales? ;]

--- Koniec cytatu ---
Jestem caldari.
Amarrski cruizer na 5 to jest dla mnie nie cały miesiąc.

Resztę skilli do nowego sacrilege już mam praktycznie mam.

Fizyk:
Khan ma racje a Kaira oczywiście nie
a teraz taki curse moze załatwic i dwa shipy nawet.....

no i łajzy zjebali mi statek w którym dwa BSy rozwalałem a jak się trafł jakiś dobr spawn ratów to i dziesięć a teraz lipa i co kurwa robią czy nie uważacie ze powinni to zmienić bo nie będę miał capa na tank.

hmmm. Ta gra nie idzie w kierunku omfguber szipów i za co trzeba ccp dziękować ale w kierunku większej różnorodności i wreszcie się okaże że po to aby przeżyć musisz myśleć. Tak trzymać

Ellaine:
Ale T2 cruisy prawie wszystkie i prawie w kazdym ukladzie rozwalaly BSy z armatką w nosie. Moze oprocz niektorych reconów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej