Eve Online > Dyskusje ogólne
Co jest super vs czego wam brakuje w Eve
Michieru:
--- Cytat: Vril Ya w Lipiec 28, 2007, 16:36:03 ---Nie muszę pewnie dodawać że połowa ludzi w EvE zamieniła by cały ekran na coś do odpalania modułów i 2-3x overview bo na wygląd statków/budynków i właściwie czegokolwiek nikt nie zwraca uwagi ;)
--- Koniec cytatu ---
To może lepiej od razu sobie pograć w statki na kartce? Oczy będą zdrowsze, no i farmić isków/złotówek na timecody nie trzeba będzie.
Ellaine:
--- Cytat: Michieru w Lipiec 28, 2007, 17:06:11 ---
--- Cytat: Vril Ya w Lipiec 28, 2007, 16:36:03 ---Nie muszę pewnie dodawać że połowa ludzi w EvE zamieniła by cały ekran na coś do odpalania modułów i 2-3x overview bo na wygląd statków/budynków i właściwie czegokolwiek nikt nie zwraca uwagi ;)
--- Koniec cytatu ---
To może lepiej od razu sobie pograć w statki na kartce? Oczy będą zdrowsze, no i farmić isków/złotówek na timecody nie trzeba będzie.
--- Koniec cytatu ---
Statki jednak nie maja takiej zlozonosci.
Ja tam naprawde chetnie bym gral w Eve skladajace sie wylacznie z tabelek, moze z ikonkami statkow i obiektow czasem zeby miec jakas koncepcje o ich wygladzie. Grafika w grach jest przereklamowana.
Fizyk:
lol no rzeczywiście grafika w grach, szczególnie w takich massivach, jest przereklamowana.
Tak całkiem serio to przydałyby się jakieś bardziej rozbudowane możliwości konfigurowania całego UI. Czy to overview czy samego interfejsu szipa itd. np możliwość likwidowania tworzenia nowych ikonek z panelu po lewej stronie.
Pewnie też nie raz ucieszylbym sie gdybym mógł skonfigurować market tak aby nie miec co jakiś czas laga ( nie pobierałby danych kiedy chce tylko kiedy ja chcę ).
To samo z assetami jeśli np mam ustawione na all i włącze go w Jita to koszmar zanim mi się to wszystko wyświetli mozna się zapłakać tym bardziej ze szufle mam w co piątym systemie w co trzeciej stacji nie mówiąc o innych pierdułkach. Można oczywiście szybko przełączyć, wyłączyć i włączyć ponownie ale po co tyle problemów graczom sprawiać. Tu też widze ogromne pole do popisu pozwolić graczom na możliwość totalnej konfiguracji Assets
W tej grze jest naprawdę dużo takich drobnych niesmaczków które przez kilka miesięcy irytowały, później człowiek się do nich przyzwyczaił i teraz nawet nie pamięta że go kiedyś denerwowały :)
rok PvP teraz czym więcej graczy się pałęta coraz bardziej podoba mi się market i cała ekonomia i nauka w EVE
a to już po edit. bardzo brakuje mi niekonsekwencji w obliczniu danych modułów, właściwie to taka mozliwość powinna istnieć już np. na etapie kupowania sprzętu na markecie tym bardziej że moduł tym się zajmujący mógłby istnieć jedynie na poziomie klienta, więc żadnych danych zciąganych z serwera żadnych lagów
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Voulture w Lipiec 28, 2007, 10:53:51 ---Nie wiem czy przeszkadza to tylko mi, ale nikt o tym jeszcze nie wspominał:
Mi brakuje bookmarkow widocznych w kosmosie tak, jak inne obiekty np planety. Praktycznie ulatwiloby to zabawe, gdyz nie tzreba by ich dokladnie opisywac i zawsze znaloby sie ich dokladna pozycje. Mozliwe, ze sam przycisk "align to" czesciwo by to rozwiazal, ale mozliwosc pewnego skakania na sniper bmki to jest cos.
--- Koniec cytatu ---
Bookmarki są widoczne w trybie 3D mapy systemu.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Ireul Taar w Lipiec 27, 2007, 18:07:17 ---- brak narzedzi planowania trasy (optymalizowania trasy z kilkoma waypointami - a moze jest ale nie umiem??)
--- Koniec cytatu ---
W liście waypointów masz przycisk Optimize.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej