Eve Online > Przedpokój
Ion Core - hibernacja
Zolthar:
roflmao żałość czytać nawet :P akhem ...
-Juzio hono, gang jest do rozjebania...
+ok jedziem
-oć weźmiem carriery i dredy dojebiem im
+ok bieremy
-o spoko jest ich tylko 40x mniej bedzie luzik
+ty ale oni nas leją
-he ?
+nop zobacz jebią nas a nas jest 40x więcej
-a no
+o kurwa dojebali nam
-.... e no ale walczylim z HONOREM
Jak to nazywasz czymś ok to ja gratuluje wam :P
Żyliśmy na północy jakieś 8-9 miesięcy i nie wdupiliśmy tyle co wy przez 2 dni NO LOL
GRATULUJĘ :)
Zolthar:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Lipiec 11, 2007, 14:30:50 ---Chodzi mi o to, że Coven siedział w Venal, korzystał gościnnie z terenów. A gdy pojawił się wróg u bram to po prostu się stamtąd wyniósł zamiast wesprzeć sojuszników. Prawda jest może inna i jej po prostu nie znam, ale logika mi podpowiada, że jeżeli jest wojna to nie mówi się sojusznikowi że ma spadać tylko prosi się go o wsparcie, po to z tego co pamiętam, będąc w C0VEN, tam siedzieliśmy.
--- Koniec cytatu ---
Gówno waść wiesz i tyle, biliśmy sie tam od roku 2006 więc NIE PIERDOL WAŚĆ BO MI SIE KURWA PIANA NA RYJU ZROBIŁA od tego, zapytaj Rafaelllo Cruel'a kim jesteśmy i niech wymierzy ci kare za PIERDOLENIE jak potrzastkany.
CMHQ_Widget:
--- Cytat: Zolthar w Lipiec 11, 2007, 14:33:19 ----.... e no ale walczylim z HONOREM
--- Koniec cytatu ---
Czy to ten sam honor z którym wstawiliście Guns'n'Roses do systemu z TOXINAmi, żeby strzelali do nas, bo sami nie dawaliście sobie z nimi rady ? Zrobiliście z nas mięso armatnie w PF-QHK więc nie powołuj się proszę na honor. A jak już w końcu dostaliśmy swoje miejsce w pockecie co chwile wszyscy mieli do nas pretensje ile to my statków straciliśmy i że siedzimy tylko na ratach. Szkoda, że pominięty był w tych rozważaniach fakt, że straciliśmy wtedy sporo sprzętu i shipów. A co do tej przegranej o której pisałeś wcześniej...pamiętasz nasze wejście do COVEN, w jaki sposób zginął jeden z naszych indyków (inne cudem uciekły), bo na pewno nie z rąk wroga, brawa za organizacje.
Pretensje mam o to jak nas potraktowaliście jako sojusz, kto za tym stał, nie wiem.
Goomich:
--- Cytat: Zolthar w Lipiec 11, 2007, 14:34:42 ---zapytaj Rafaelllo Cruel'a kim jesteśmy i niech wymierzy ci kare za PIERDOLENIE jak potrzastkany.
--- Koniec cytatu ---
Nienienie.
Za karę dalej będziemy miec NAPa do nich. :coolsmiley:
DarkCrov:
--- Cytat: CMHQ_Widget w Lipiec 11, 2007, 14:30:50 ---Chodzi mi o to, że Coven siedział w Venal, korzystał gościnnie z terenów. A gdy pojawił się wróg u bram to po prostu się stamtąd wyniósł zamiast wesprzeć sojuszników. Prawda jest może inna i jej po prostu nie znam, ale logika mi podpowiada, że jeżeli jest wojna to nie mówi się sojusznikowi że ma spadać tylko prosi się go o wsparcie, po to z tego co pamiętam, będąc w C0VEN, tam siedzieliśmy.
--- Koniec cytatu ---
LOL wile można C0VENowi zarzucić ale to by nie pomagał sojusznikom i niewalczył to już przegięcie :D
Pozatym z tego co wiem to przenieśli zię z Venal z innych powodów i sporo po czasie jak mnóstwo wrogów pojawiło się w okolicy.
Jak się nie wie to się nie pisze Panie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej