Eve Online > Przedpokój

Ion Core - hibernacja

<< < (9/15) > >>

Xeovar:
Tak przy okazji, widget to nie ten koles co farmil cosmos u razorow bez zgody exploitujac trial alty, okradl korpa, zablokowal wszystkim uprawnienia zeby nic nie mogli zrobic i w rezultacie 90% ludzi z GUNS przeszlo do PBN a korp dostal kopa z sojuszu ?
Tak mi sie jakos ksywa kojarzy, prawie za niego i jego kilku kolezkow nie wyjebali COVENu z Venal....

Zolthar:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Lipiec 11, 2007, 14:50:03 ---
--- Cytat: Zolthar w Lipiec 11, 2007, 14:33:19 ----.... e no ale walczylim z HONOREM

--- Koniec cytatu ---

Czy to ten sam honor z którym wstawiliście Guns'n'Roses do systemu z TOXINAmi, żeby strzelali do nas, bo sami nie dawaliście sobie z nimi rady ? Zrobiliście z nas mięso armatnie w PF-QHK więc nie powołuj się proszę na honor. A jak już w końcu dostaliśmy swoje miejsce w pockecie co chwile wszyscy mieli do nas pretensje ile to my statków straciliśmy i że siedzimy tylko na ratach. Szkoda, że pominięty był w tych rozważaniach fakt, że straciliśmy wtedy sporo sprzętu i shipów. A co do tej przegranej o której pisałeś wcześniej...pamiętasz nasze wejście do COVEN, w jaki sposób zginął jeden z naszych indyków (inne cudem uciekły), bo na pewno nie z rąk wroga, brawa za organizacje.

Pretensje mam o to jak nas potraktowaliście jako sojusz, kto za tym stał, nie wiem.

--- Koniec cytatu ---

Panie polecam lekcję historii bo bredzisz jak potrzaskany, ale co sie dziwić jak wasi sie bili ty robiłeś misje cosmos cóż więc oczekiwać od ciebie można, na pewno ine znajomości realiów :)

Yogos:
Zluzujcie chłopki prosze was.
Śmietnik sie zrobił w tym temacie straszny.
Spam flame eh.

Morbius:
niech ktoś jeszcze napisze że biedne TRI samotnie rozpierdala 5 wrogich all  :knuppel2:

na dzień dzisiejszy jest równo 3 vs 3

Docttore:
nareszcie jakis flejm na centrali bo juz nie bylo co czytac  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej