Eve Online > Przedpokój
Ion Core - hibernacja
CMHQ_Widget:
--- Cytat: ew ewr w Lipiec 09, 2007, 13:27:08 ---Chciałem pogratulować ex Ion Core wyprawy na północ i ostatniej walki z TRI. Jeżeli to jest ten wyższy cel (dostawanie po dupie w noobowski sposób) to pogratulować, warto było. Dobrze chociaż, że nie pod polską banderą, bo wiocha byłaby zupełna.
--- Koniec cytatu ---
Przynajmniej nie spierdalamy, tak jak COVEN, jak ten szczur z tonącego okrętu.
korpusz:
CMHO_Widget a masz jakieś info o tej koporacji COVEN bo nigdy o niej nie slyszalem. Północ to były jej tereny kiedyś, że uciekli czy coś ?? a może to jakiś korp co w D2 lub Razor był. hmm... szkoda ze nie jestem w grze bo bym oblookal.
CMHQ_Widget:
--- Cytat: korpusz w Lipiec 11, 2007, 13:51:26 ---CMHO_Widget a masz jakieś info o tej koporacji COVEN bo nigdy o niej nie slyszalem. Północ to były jej tereny kiedyś, że uciekli czy coś ?? a może to jakiś korp co w D2 lub Razor był. hmm... szkoda ze nie jestem w grze bo bym oblookal.
--- Koniec cytatu ---
Skoro nie wiesz bo nie jesteś w grze, to skąd wiesz, że chodzi o północ ? I masz rację, COVEN sojuszem bym nie nazwał bo co to za sojusz w którym corpy między sobą kopią sobie dołki ?
Ellaine:
O jakie spiedalanie C0vena chodzi?
Jak oskarzasz to konkretnie, osoby postronne (jak ja) chetnie sie dowiedza o co ten flame.
CMHQ_Widget:
Chodzi mi o to, że Coven siedział w Venal, korzystał gościnnie z terenów. A gdy pojawił się wróg u bram to po prostu się stamtąd wyniósł zamiast wesprzeć sojuszników. Prawda jest może inna i jej po prostu nie znam, ale logika mi podpowiada, że jeżeli jest wojna to nie mówi się sojusznikowi że ma spadać tylko prosi się go o wsparcie, po to z tego co pamiętam, będąc w C0VEN, tam siedzieliśmy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej