Eve Online > Dyskusje ogólne
Poszukiwani wytrawni gracze EVE
toster:
Nie zwalniaj sie z pracy :)
Kwestja wynagrodzenia bedzie uzgadniana indywidualnie, praca jest na okolo 6-8 tyg. wiec zostanie jeszcze czas na pluskanie sie w morzu :)
Sotharr:
Wygląda na to, że ktoś chce reanimować EvE mobile.
Ellaine:
Jesli CCP outsourcuje u Was Eve Mobile, albo cos w tym stylu, i jesli moze przypadkiem potrzebujecie programistow, np takich ktorzy jednoczesnie maja solidne pare lat doswiadczenia w roznych technologiach i znaja Eve i maja wyobrazenie o jej stronie technologicznej, i jesli jednoczesnie placicie jakies logiczne sumy, to ja poprosze wiadomosc prywatna :]
A jesli nie, to napisz "nie" ;)
Moge sie spakowac i poszukac sobie kawalerki we Wrocku .
toster:
No coz. TYle ile moglem tyle powiedzialem. Co do legalnosci inwestycji to chyba jakies nieporozumienie, oferta pracy ktora nie lamie polskiego prawa jest jaknajbardziej legalna wiec nie bardzo rozumiem o co adminowi chodzi. Co do dyskrecji to ok jako osoba prywatna moge ci zaufac, ale tak sie sklada ze powszechna praktyka w firmach softwarowych jest NDA ktory obowiazuje rowniez mnie, czyli twoje zapewnienie w swietle prawa ktore mnie obowiazuje niestety nic dla mnie nie znaczy, a przebijanie sie przez podpisywanie z toba NDA jest strata czasu gdyz prawdopodobnie za 2-3 dni zakonczymy rekrutacje, a tyle mniej wiecej bedzie trwalo dostarczenie ci dokumentow. Wiec jesli ten temat lamie regulamin forum prosze go skasowac.
Albi: ciagle poszukujemy programistow, jesli chcesz sprobowac wyslil mi cv zobaczymy co sie da zrobic :)
toster:
ciezko lamac eule wspolpracujac z tworcami gry ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej