Eve Online > Dyskusje ogólne
BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP
piotrqs_quendi:
Ja bym prosił moderatora o zajrzenie do tego wątku bo niektóre posty są nazwijmy to delikatnie "niekulturalne".
Jeżeli ktoś zaczyna się bawić w osobiste wycieczki skierowane w inną osobę, to znaczy że niema nic do powiedzenia w temacie. Tak więc prośba o niewypowiadanie się.
Voulture:
Fakt faktem co do BOba to mamy DICE na +, jescze ze starych dorbych czasow dronkowa ^^ (fuj, koniec ironii). Swojego czasu mieliscmy tez RKK na - ale nie wiem jak teraz stoi, dawno nikogo nie widzialem.
Ciesze sie, ze caly zcas sa przekrety i caly czas cos sie dzieje - wy macie o czym pisac, ja mam o czym czytac. Kazdy zadowolony :)
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Voulture w Maj 29, 2007, 14:36:29 ---Fakt faktem co do BOba to mamy DICE na +, jescze ze starych dorbych czasow dronkowa ^^ (fuj, koniec ironii).
--- Koniec cytatu ---
Wybaczcie pytanie, co to jest "dronkowo"?
Yogos:
Dronkowem nazywamy regiony które weszły w rewelation gdzie raty to dronki. Nie ma bounty ani normalnego lootu za to leci wpizdu componentów z drogimi minsami. plush komponent to bezpośrednia przyczyna spadku cen zydrinu.
Poprostu z dronek wypada tego tyle że nie nakopiesz nawet ryjąc crokit czy tam bisot nie znam sie.
ION tam własnie powstało, jak tam przylecieliśmy nie było NIC. Market pusty i ani jednego outposta w regionie. Do najbliższego hisecu 30j przez wrogie tereny a żyło się tylko w posach. Mam sporo sentymentu do tamtych czaczsów a na region jako taki pluje gęstą śliną no more .urwa dronek.
Ellaine:
Wlasnie z tamtad wyjezdzamy po kryzysie politycznym z Rule of Three :( Ambitne plany napadacko - odbijackie jakos rozeszly sie po kosciach, Ekliptika jest za mala pchełką. Teraz pewnie będziemy siedzieć gdzieś koło PB, Venal i innych takich krzaków ale jeszcze nie wiadomo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej