Eve Online > Dyskusje ogólne

BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP

<< < (9/35) > >>

poconick2:
@Hastrabulla : coś kręcisz, weź poczytaj dokładnie o co tam chodziło. Zbytnio bagatelizujesz sprawę np. "Mamy dev'a ktory wszedl do jakiejs korporacji, potem wyszedl" Słowo kluczowe "jakiejś" i potem krótkie stwierdzenie "potem wyszedł". Mam to wszystko rozpisać krok po kroku na czym sprawa polega?

"Mam reportera ISD, ktory wyczytal gdzies jakis kawalek, bo ktos tam sie wlamal gdzies i przeczytal cos, czego sam nie zrozumial (jesli przeczytacie uwaznie, co sie dzialo, zrozumiecie ze jego wykopanie bylo uzasadnione)."

Itd itd... Tak jakbyś opowiadał o teorii ewolucji... no i była jakaś tam małpa potem był jakiś tam człowiek... Trochę rzetelności.

@Sothar : masz rację, zwłaszcza, że CCP nic nie robi konkretnego w tej sprawie. Za pierwszym olali sprawę, za drugim widać się nie udało, za trzecim... zobaczymy.

@Albi (była Ellaine) : jak widzę tyle tekstu to czytać mi się nie chce, weź to streść :)

Poczytałem dalej i gały mi wyszły jak znowu zobaczyłem jak Hastrabull broni CCP i BoBa (tak ich, bo kogo innego). Nie wiem skąd się to bierze, może z tego że to jego 'koledzy' plusy, ale hmmm... Równie dobrze leciałbym z pochodniami na GoonFleet, D2, RA czy jakikolwiek inny sojusz, jeżeli zrobili by coś takiego. Stań ponad grą, ponad polityką, bronisz straconej pozycji robiąc z siebie... może po prostu jeszcze/tego nie rozumiesz, tej całej sprawy.

Pamiętajcie, że to wszystko to wierzchołek góry lodowej. Największe sekrety czekają.

Moim zdaniem powinni wziąć przykład z WoWa, gdzie GMy bardzo szybko tracą pracę za tego typu przekręty i zasady panujące są bardzo ostre. Ale w EVE mamy DEVów i ich kolegów. No jak tu ukarać kolegę w grze? Jedyne co do nich przemawia to tłum, dlatego też założyłem ten wątek. Pytanie co by było gdyby ludzie się o tym nie dowiedzieli. Różne chodziły mity i legendy na temat BoBa i CCP, po długim czasie mamy okazje dowiedzieć się co nieco i powiedzieć NIE.

PS. Wątek na oficjalnym forum to 155 stron, część postów zmoderowano/usunięto. CCP jest już znane za tego typu kontakty w grze, sami sobie zasłużyli. Ciekawe co teraz zrobią. Zobaczymy w części trzeciej, nie ostatniej zapewne.

Hastrabull:
rozumiem, ze ty juz znasz prawde i wszystko jest dla Ciebie jasne? Moze wiesz cos, czego my nie wiemy, jakies nowe fakty? Jesli tak, podziel sie :) Inaczej ferujesz wyrokami bez potwierdzenia w rzeczywistosci a to dla mnie oznacza tylko jedno. kolejny przyklad stereotypowego myslenia :)

i pozwol ze powtorze, nikogo nie bronie ani nie atakuje. staram sie myslec i nie podazac za stereotypami.

Ellaine:

--- Cytat: ew ewr w Maj 28, 2007, 21:07:06 ---@Albi (była Ellaine) : jak widzę tyle tekstu to czytać mi się nie chce, weź to streść :)
--- Koniec cytatu ---
Streszczenie:
Wierzę że jest wiele przekrętów, korupcji, kolesiostwa, przypadków małych i średnich. Wierzę że statystycznie najwięcej z nich jest związane z graczami, którzy teraz są w BoBie.
Nie wierzę w jeden wielki spisek i CCP tworzące BoBa.

Rhovana:
kurna no czytam i oczom nie wierze, co to za głupi tekst "nieodpowiednim sposobem wykorzystania freji"? leje na D2 tak samo jak na BoBa i mam obie strony konfliktu głęboko w d... ale sory qwa to było kolejne przegiecie. Mam gdzieś czy zamieszany jest BoB czy RA czy OSS czy ZTYŁKACOŚ za takie coś i Dev i Bobek powinni mieć natychmiastowy wylot z gry. Nie wierze w wielki spisek EvE=BoB ale kumoterstwem to śmierdzi strasznie.
Hastra a co do twoich wypowiedzi to odnosze wrażenie że ty po prostu nie masz odwagi sie przyznac po której stronie stoisz. Mnie to osobiście ryba bo to twoja broszka tylko nie próbuj robić z ludzi idiotów...

Tynstar:

--- Cytat: Hastrabull w Maj 28, 2007, 21:48:31 ---rozumiem, ze ty juz znasz prawde i wszystko jest dla Ciebie jasne? Moze wiesz cos, czego my nie wiemy, jakies nowe fakty? Jesli tak, podziel sie :) Inaczej ferujesz wyrokami bez potwierdzenia w rzeczywistosci a to dla mnie oznacza tylko jedno. kolejny przyklad stereotypowego myslenia :)

i pozwol ze powtorze, nikogo nie bronie ani nie atakuje. staram sie myslec i nie podazac za stereotypami.

--- Koniec cytatu ---

ja mam ine teorie...poprostu Hastrabul latajac zawsze z bobkami nie widzi tego co widza ci co z nimi walczya....
ja walczac po stronie koalicji przez kila miechow napatrzylem sie juz....i swoje wnioski mam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej