Eve Online > Dyskusje ogólne
BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP
marcoos:
--- Cytat: Hastrabull w Maj 28, 2007, 15:43:22 ---no to juz wiemy co to eurystyka/erystyka ;)
a co z teoria spiskowa? Ja nadal uwazam, ze ma ona tutaj duzy wplyw na postrzeganie rzeczywistosci
--- Koniec cytatu ---
No pewnie, że można relatywizować, upraszczać, wyśmiewać, twierdzić że "teorie spiskowe" - ale z całego szumu wynika jednak, że wielu ludzi czituje (oszukuje), wykorzystuje znajomości i ogólnie nie gra fair - w końcu (gdy ccp się z tym sama nie upora - albo nie zmniejszy tego zjawiska do akceptowalnych wartości) to pewnego dnia devsi z przyjaciółmi z BODa, będą sami ze sobą grali tytanami i MSami w pustej przestrzeni eve...
Sotharr:
Znalezione w sygnaturce, nie wiem gdzie jest oryginalny post. Doskonałe podsumowanie podejścia CCP do całej sprawy. Chyba jednak zapomnieli, dzięki komu dostają co miesiac czeki:
Originally by: CCP kieron
--------------------------------------------------------------------------------
If a member of the EVE community finds he or she cannot accept our current level of transparency, we bid you good luck in finding a company that meets your needs.
--------------------------------------------------------------------------------
Innymi słowy "robimy, co chcemy, a jak komuś się nie podoba to wyp...". Przy takiej arogancji "community managera" wobec jakby nie było klientów, nie mam wątpliwości, że sporo osób zrezygnuje z eve na rzecz innej gry.
Hastrabull:
Nie. Innymi slowy 'mamy swoje zasady, jak ci sie nie podoba, nie trzymamy cie tu idz do wowa, napewno znajdziesz lepsze ;)'.
Goomich:
Eve kończy się monopol.
http://www.fl-tw.com/Infinity/
Ellaine:
Inifinity to zadna konkurencja. Amatorski projrkt bez budżetu, jeden programista, z doskoku paru grafików.
90% takich projektów upada. 10% udaje się rozwinąć w fajne gierki z małą grupką fanów. Niecałe 1% to success story takie jak Tibia.
W najlepszym wypadku, jak wszystko sie uda, Infinity wejdzie na rynek za wiele lat, kiedy te technologie i pomysly juz beda przestarzale.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej