Eve Online > Dyskusje ogólne
BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP
Yogos:
--- Cytat: Mighty Baz w Maj 31, 2007, 10:00:32 ---czytam , czytam i nic nowego, nic ciekawego...rownie dobrze moglbym pojsc na kultowe spotkania gospodyn wiejskich o pogadac o fizyce kwantowej.
zadam wam brutalne pytanie?
chcecie z tym cos zrobić? jak nic, to dajcie sobie spokoj...
Na koniec :2funny:historyjka:
Kiedys, w szkole jeden z naszych kolegow strasznie angazował sie w dyskusje polityczne, czesto podawal przepisy "domowe" jesli ktos zle zrobil w krajowej gospodarce...ktos zadal mu pytanie - skad wiesz ze tak wlasnie trzeba zrobic ^-^ a nie inaczej? Wiecie co odpowiedzial, ze jego matka tak mu powiedziala, na to padlo drugie pytanie , a czym zajmuje sie twoja matka? Odpowiedz nas zaskoczyla zupelnie - byla fryzjerka... :angel:
--- Koniec cytatu ---
he he pewnie strzygła jakiś Biznes Center Klub :2funny:
piotrqs_quendi:
Ja tylko w kwesji t20.
Gościu spieprzył sprawę i wszyscy się z tym zgadzają.
Ale nie trzymajmy się faktów.
Mowa jest o 1 BPO T2.
Więc mogę wam osobiście zagwarantować że to 1 BPO nie pomogło wygrać wojny. Nawet nie chce spekulować ile BPO T2 ma BoB, ale na pewno to 1 BPO (na dodatek chyba nic takiego wybitnego) nie zmieniło EvE.
EvE zmieniła sam fakt takiego uczynku. Efektem tego jest 100tyś kolejnych podejrzeń i spekulacji.
Pamiętajmy że BoB to zwykli piloci a nie jakieś siły ciemności. Jeżeli ktoś coś przeskrobał top nie stosujmy odpowiedzialności zbiorowej.
Dormio:
--- Cytat: Piotrqs Quendi w Maj 31, 2007, 10:44:56 ---Pamiętajmy że BoB to zwykli piloci a nie jakieś siły ciemności. Jeżeli ktoś coś przeskrobał top nie stosujmy odpowiedzialności zbiorowej.
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego nie ? W końcu jak powiedziała pewna historyczna postać: "Zabijcie wszystkich, Bóg rozpozna swoich."
Rhovana:
Zgadzam sie w 100% cała sprawa z goonsami mnie akurat mało obchodzi nie zamierzam demonizować lub wybielać zadnej ze stron.
Jedyna rzecz która mnie zdenerwowała w ostatnich wydarzeniach to zbanowanie bez powodu i wywalenie z gry w zasadzie na proźbę kumpla z BoB'a...
Nie interesuje mnie reszta bob'a i reszta gm'ów. Tych dwóch powinno dostać bana i wylot natychmiast, podobnie jak T20.
Sam BoB to normalni ludzie a nie diabły wcielone da sie z nimi bić, da sie ich zabijać. Nie róbcie z nich znowu jakichś cód miód pvp'erów bo są lepsi... Co im trzeba oddać są zorganizowani.
A Goon Fleet to był dla mnie zawsze chory twór i nie bede po nim płakał...
Yogos:
To BPO to chyba na ammo było ?
Ja tam to widza tak, że zwyczajnie części ludzi jest łatwiej znieść porażkę i to że BoB po prostu jest najlepszy w grze gdy myślą że to zostało zrobione za pomocą zmiany cyferek w bazie danych. Tu jedynaczka tam dwójeczka do tej tabeli damy wpisik a tam sprawdzimy gdzie paliwka nie ma.
No bo to przecież zmiana w bazie danych a nie to że tamci są lepsi ode mnie.
I żeby nie było że sie zgadzam z wałkami. Jestem zdecydowanie PRZECIW i powinno sie takie coś tępić bezlitośnie. CCP powinno jak zatrudnia GMa dać w umowie że jak zrobi wałek to do sądu. I kontrola nad wałkami.
Ale PQ ma racje jedno BPO nie zmieni tego że wojna 20k ludzi się potoczy inaczej. Nie jak w grze znajduje się już 100 albo 300 takich bpo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej