Eve Online > Dyskusje ogólne

BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP

<< < (31/35) > >>

Ellaine:
Zabić - tak.
Oczerniać - nie.

Wojownik ma zwyciężać.
Mędrzec ma odnaleźć i upublicznić prawdę.

O ile więc ideałem na polu bitwy jest stan, w którym wszystkie BoBy nie żyją, o tyle ideałem na forum jest stan, w którym wszyscy mają możliwie rzetelnie opisane jaka jest skala i natura korupcji (zamiast być skazanym na propagandę).
Oczywiście wielu pragnie "wygrać" na forum tak jak wielu próbuje dowieść słuszności swoich racji na polu walki. Odchodzą oni jednak od doskonałości.

Yogos:
;D
Hehe gdyby to była moja wojna to bym zapytał : A czy eve gdzie wale blasterami i forum to nie to samo pole bitwy ? :D

Zaznaczam że ja tu się udzielam bo wojna wpływa także na losy ION ale bezpośrednio nie walczę. Poza tym zawsze fajnie jest klepnąć posta w robocie  :crazy2:

No i wiadomo że oglądając posty odrazu widać kto ma jakie standy w EVE. Przy czym większość aktywnych forumowiczów jest zdecydowanie pro koalicyjna. Punkt siedzenia zawsze zmienia punkt patrzenia mało która osoba potrafi zachować obiektywność. Co gorsza mało który stara się to robić nawet w ograniczonym zakresie.

halv:

--- Cytat: Yogos w Maj 31, 2007, 12:40:48 ---wojna wpływa także na losy ION ale bezpośrednio nie walczę

--- Koniec cytatu ---

Byscie skonczyli pierdziec w te wasze stolki w Stain i ruszyli na polnoc ;]

Yogos:

--- Cytat: Mike Halvadro w Maj 31, 2007, 13:00:07 ---
--- Cytat: Yogos w Maj 31, 2007, 12:40:48 ---wojna wpływa także na losy ION ale bezpośrednio nie walczę

--- Koniec cytatu ---
Byscie skonczyli pierdziec w te wasze stolki w Stain i ruszyli na polnoc ;]

--- Koniec cytatu ---

Mamy czas, na razie klepiemy kapitale ;d
Ruszymy dupska jak się sensowny blob zbierze  >:D

Poza tym przyjęliśmy sporo membersów i trzeba ich do walki wdrożyć.
Z niejakim zadowoleniem muszę powiedzieć że wieczorkiem koło 80 osób na aliansowaym regularnie siedzi a jak sie gdzieś wybieramy to w gangu bywa 30 osób w przyzwoitych shipach.

Gdy posa GBT tłukło GZ to w gangu 70 osób teraz myślę że jakby opa zapowiedzieć to powyżej 100 spokojnie wyjdziemy.

Dormio:

--- Cytat: Yogos w Maj 31, 2007, 13:13:33 ---Gdy posa GBT tłukło GZ to w gangu 70 osób teraz myślę że jakby opa zapowiedzieć to powyżej 100 spokojnie wyjdziemy.

--- Koniec cytatu ---
Yogos... nie wspominaj o naszej klęsce... propagandowo to źle wygląda ;) ;D 8)
Wciąż mi wstyd, że pomimo przewagi daliśmy się zrobić w łyse jeże...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej