Eve Online > Dyskusje ogólne
BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP
halv:
--- Cytat: Fizyk w Maj 31, 2007, 01:29:15 ---Mógłbyś? Pewnie tak, gdybys miął rację ale nie masz więc............ no cóż taki gatunek człowieka jesteś.
Aby cię zachęcić obiecuję ci że dam ci 200m ISKów jeśli udowodnisz mi że masz rację, nie chcesz robic dalej syfu z tego wątku wyślij mi to na maila lillyam@wp.pl
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
a ty dalej swoje :2funny: widzisz nic nie musze Tobie udowadniac , tak samo jak CCP graczom - obecnie na ZIemi żyje jeden gatunek człowieka mamy tylko rożne typy ludzi / charakterów - to tak na marginesie
coz napisalem wczesniej ze Ty masz racje ja mam spokoj - teraz TY mi piszesz ze nie mam racji ;) - coz jakos mnie nie dziwi to ze nie zrozumiales tego co napisalem :D to moze raz jeszcze - koniec dyskutowania z Toba na ten temat - masz 100% racji !!! ;)
halv:
--- Cytat: ew ewr w Maj 30, 2007, 22:17:29 ---
T20 narobił by dla siebie i kolegów więcej BPO TL2, kontakty by kwitły. Kolejny przykład...
t20: "So Let us play and enjoy the game you and I both love on the same level."
Wiedziałeś o tym? Nigdy nie twierdziłem, że cała grupa oszukuje, ale są pewni ludzie, którzy pozwalają sobie na zbyt wiele i są zbyt pewni siebie. Powiedz mi gdzie się mylę, bo dla mnie sprawa jest prosta i na dodatek poparta faktami.
--- Koniec cytatu ---
WIedziałem o tym ..... o tym i nie tylko o tym , co do grupy ludzi to masz absolutnie racje - ale widzisz wiekszosc ludzi odrazu oskarza cale alliance i cale grupy ludzi - nikt nie zada sobie trudu aby wskazac konkretne osoby - wrzucanie wszystkich do jednego worka nie jest ok
wracajac do tej grupy ludzi ... nie jest to ok - ale cos takiego istnieje wszedzie - zawsze bedzie ktos kto wie wiecej niz inni i czerpie z tego tytulu zyski - ew ewr nie pozostalo nic innego jak zbierac kase na fan fest i poznac sie tam z DEVami ;)
marcoos:
--- Cytat: Mike Halvadro w Maj 31, 2007, 07:18:15 ---ew ewr nie pozostalo nic innego jak zbierac kase na fan fest i poznac sie tam z DEVami ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, czy ew'owi chciało by się jechać przez pół świata, żeby spędzić ileś czasu na imprezie kolesiów boba i devsów (a może to jedno i to samo - czego w sumie nie można wykluczyć *1 )? :)
*1
Odkładając na bok wszelkie niechęci do wyjaśnienia do końca pewnych spraw i ukręceniu łba hydrze przez CCP mam tylko jedno rozsądne wyjaśnienie czemu tak się dzieje - Zakładając (hipotetycznie), że większość FC alliance BOB to devsi, to "wyjaśnienie i ukręcenie" polegało by na zakazie gry przez pracowników CCP - a to oznaczało by paraliż BOBa i co dla CCP najgorsze - przyznanie się do oszukiwania i utrata (i tak już kiepskiej) reputacji. Dlatego też, CCP jako firma nie może sobie na to pozwolić - może ewentualnie próbować ograniczać skalę zjawiska - ale nie oszukujmy się - nie odetną od zabawek swoich pracowników (jest to nierealne). Dlatego też nie ma co liczyć na rzetelne wyjaśnienia - a te, które otrzymujemy, to tylko taki puderek na syfilis...
Można się spierać czy moja hipoteza jest prawdziwa - pewnie zaraz będą głosy, że nie ma dowodów na takie postępowanie - ale chciałbym przypomnieć, że wiele odkryć np. w astronomii polegało nie na bezpośrednim odnalezieniu ale na badaniu wpływu już odkrytych ciał niebieskich.
Oczywiście, gdyby CCP (a właściwie FC CCP ;) było rozsądne, mogłoby wykorzystać zaistniałą sytuacje do urozmaicenia EVE - w końcu po odkryciu afery z T20 EVE odżyło i zaistniała polaryzacja spowodowała wielką wojnę (trwającą do dziś) - ale żeby taki "global event" miał sens, ccp musiałoby w swoich szeregach wprowadzić jakiś kodeks etyczny - co gracze ccp mogliby robić, a czego nie...
Xeovar:
Ja wiem, ja wiem !!!!!
CCP od poczatku mialo taki plan
Najpierw, zainwestowac w huj kasy w gre, rozwijac ja starajac sie aby gracze byli szczesliwi mimo ze jest ich coraz wiecej i kazdy chce czego innego i oczywiscie kazdy jest najwazniejszy... miec jedyna w swoim rodzaju strategie na rynku i sie jej trzymac mimo placzy coraz wiekszej ilosci wyszczekanych debili domagajaych sie z jednej strony pelnego kerbirstwa a z drugiej 100% griefer-friendly... wydawac darmowe dodatki jako nastepny, unikalny element strategii... i jak juz gra osiagnie jakis sensowny rozmiar, jak np 100k userow to uruchomic TAJNY PLAN WYGRANIA EVE muhahahahahahahahahahahahahaha
I wtedy to sie zaczelo... zastepy Devow ktorzy przez 4 lata wyrabiali sobie pozycje i budowali sojusze nagle sie uaktywnily... ich cel jest JEDEN podbic caly wszechswiat EVE i zniszczyc niewiernych !!!! I juz PRAWIE IM SIE udalo !!!
Huj z tym ze cala gra sie pierdolnie i ze 100k userow zostanie 8miu.... no ale taki byl, jest i bedzie MASTER PLAN :crazy2:
.....
MightyBaz:
czytam , czytam i nic nowego, nic ciekawego...rownie dobrze moglbym pojsc na kultowe spotkania gospodyn wiejskich o pogadac o fizyce kwantowej.
zadam wam brutalne pytanie?
chcecie z tym cos zrobić? jak nic, to dajcie sobie spokoj...
Na koniec :2funny:historyjka:
Kiedys, w szkole jeden z naszych kolegow strasznie angazował sie w dyskusje polityczne, czesto podawal przepisy "domowe" jesli ktos zle zrobil w krajowej gospodarce...ktos zadal mu pytanie - skad wiesz ze tak wlasnie trzeba zrobic ^-^ a nie inaczej? Wiecie co odpowiedzial, ze jego matka tak mu powiedziala, na to padlo drugie pytanie , a czym zajmuje sie twoja matka? Odpowiedz nas zaskoczyla zupelnie - byla fryzjerka... :angel:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej