Eve Online > Dyskusje ogólne
BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP
halv:
--- Cytat: Voulture w Maj 30, 2007, 16:56:17 ---Jakiś czas temu zabiłem cyno alta pewemu polskiemu Graczowi z RKK (nie Acan) i ani nie miałem mega laga ani mój statek nie wybuchł ani nie pojawił się admirał by mnie bumpowac pod stacją. Jakis ewenement?
--- Koniec cytatu ---
jak to był Polak [ a w dodatku z RKK ) to napewno Cie okradl :D a portfel widac bez laga sie dało oczyscic ;)
poconick2:
--- Cytat: Mike Halvadro w Maj 30, 2007, 15:39:56 ---JA tez mam teorie spiskowa
Sotharr i ew ewr stoja za skandalem z Teletubisiami ! Twinky Winky nie dosc ze ma czerwona torebke, jest gejem to w dodatku jest DEVem i gra u BOBa :2funny:
ew ewr jak Ci sie nie podoba to nie graj - i po problemie - stekasz i jeczych po tych forach ale mimo to grasz dalej - no jak ja bym mial taki stosunek do eve i takie poglady oraz teorie spiskowe to sobie bym juz dawno odpuscil ....
--- Koniec cytatu ---
Tobie może nie zależy na grze tak jak mi. Mam wiele do stracenia, ponieważ konkuruję z tymi osobami na poziomie gdzie traci się miliardy, w przeliczeniu na złotówki dziesiątki tysięcy złotych. Może to nie Twój poziom, ale ryzyko to ryzyko i idąc w walkę chcę wiedzieć, że przeciwnik gra na takich samych zasadach, inaczej walka nie ma sensu.
Dzięki takim ludziom jak ja wielu dowie się co się dzieje i może CCP zmieni swoje nastawienie. Nie zamierzam chować głowy w piasek, jak chcesz to sam przestań grać, nie będziesz musiał tego słuchać. Droga wolna. Jęczę i płaczę w boleściach.... a niech oszukują, macie wiedzieć co się dzieje.
halv:
--- Cytat: ew ewr w Maj 30, 2007, 17:14:26 ---
Tobie może nie zależy na grze tak jak mi. Mam wiele do stracenia, ponieważ konkuruję z tymi osobami na poziomie gdzie traci się miliardy, w przeliczeniu na złotówki dziesiątki tysięcy złotych. Może to nie Twój poziom, ale ryzyko to ryzyko i idąc w walkę chcę wiedzieć, że przeciwnik gra na takich samych zasadach, inaczej walka nie ma sensu.
Dzięki takim ludziom jak ja wielu dowie się co się dzieje i może CCP zmieni swoje nastawienie. Nie zamierzam chować głowy w piasek, jak chcesz to sam przestań grać, nie będziesz musiał tego słuchać. Droga wolna. Jęczę i płaczę w boleściach.... a niech oszukują, macie wiedzieć co się dzieje.
--- Koniec cytatu ---
dzien w dzien latam z MC,BOBem i innymi - i widze ze po naszej stronie ludzie traca statki tak samo jak po przeciwnej - jak zdobywamy jakis system to dlatego ze wlozylismy w to duzo pracy - wszyscy gramy na tych samych zasadach .... a siedzac na TSie slysze ile trudu FC musi wlozyc aby ogranoc cale pole bitwy - decydowac gdzie ktora flota ma sie znajdowac, zbierac raporty od scoutow w sasiednich systemach itp itd - nawet jak bardzo bym chcial doszukac sie czegos to nie ma jak - to ze gramy na jakichs innych zasadach to jest kompletny mit - sorry ale takie sa fakty - przynajmnie tyle moge powiedziec jesli chodzi o toczenie wojny ... masz Prawo szukac odpowiedzi na pytania - ale czasem mam wraznie ze przkroczyles pewna granice - i juz nie dostrzegasz pewnych faktow - owszem nic w eve nie jest doskonale - nie ma bieli i czerni jest tylko szarosc - ale nie popadajmy w skrajnosci !
Tynstar:
tja takie same zasady mi nikt nie dal bpo t2 :crazy2: :crazy2:
Fizyk:
widze - ze to Ty masz spore problemy ze zrozumieniem pewnych rzeczy - EVE nie jest wlasnoscia graczy - chcesz grac placisz - placisz i grasz musisz dostosowac sie do panujacych zasad - CCP jako walsciciel EVE ma prawo decydowac kogo zatrudnia - kogo zwalnia , CCP tez ma pelna swiadomosc tego co sie dzieje w EVE , CCP ma prawo wybierac taka polityke obslugi klientow i promocji gry jaka uzna za stosowne - krotko mowiac nie ma EVE bez CCP - skoro nie akceptujesz polityki CCP nie graj [ mam nadzieje ze nie bedzie to zbyt trudne do zrozumienia dla Ciebie )
No i nadal nie rozumiesz że mimo że gram w EVkę to moge narzekać mogę pisać o żeczach kture mi się niepodobaja nikt tego nmi nie zabroni ba w normalnym świecie jest to nawet zalecane bo jeśli kieruję produkt do tysięcy osób to chcę usłyszeć krytyczne głosy od setki z nich co pozwoli mi go ulepszyć - to jest własnie normalne. Trucie że jak się nie podoba to spierdalaj jest bardzo naiwne i dziecinne patrz na świat bardziej krytycznie nauczysz się go traktować z dystansem. Nie będziesz go tak traktował tylko dlatego że zaczniesz sobie wmawiać że tak właśnie jest. Do reszty się nie odnoszę bo jest bardzo dziwna, emocjonalna i dziecinnie noobowska
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej