Eve Online > Dyskusje ogólne

BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP

<< < (25/35) > >>

halv:

--- Cytat: Nestor Ne'Arthe w Maj 30, 2007, 15:51:17 ---Orajt, to jak wlatujesz do systemu to boby od razu dostaja twoj IP, tabuja sie do konsoli na swoim ddosnecie i cie dosuja? :) I tak dla kazdego kto przylatuje?

Musza miec niezle zaplecze zeby nadazyc z tym :)

--- Koniec cytatu ---

A moze on poprostu ma taki dobry komputer - 10 osob na localu - 5 statkow na bramie i koles ma juz pokaz slajdow ;) no ale to faktycznie wina BOB-a

Fizyk:
ew ewr jak Ci sie nie podoba to nie graj - i po problemie - stekasz i jeczych po tych forach ale mimo to grasz dalej - no jak ja bym mial taki stosunek do eve i takie poglady oraz teorie spiskowe to sobie bym juz dawno odpuscil ....

Czy jeśli napiszę że nie rozumiesz co czytasz po polsku więc nie ma sensu nawet próbować po angielsku to też przestaniesz grać? Pytam tak z życzliwej ciekawości bo o ile ja rozumiem posty narzekaczy to mają pretensję nie do gry ale do ludzi którzy pracują w firmie która się tą grą opiekuje, więc nie rozumiem jaki sens ma twój post

Pozdrawiam

halv:

--- Cytat: Fizyk w Maj 30, 2007, 16:01:18 ---ew ewr jak Ci sie nie podoba to nie graj - i po problemie - stekasz i jeczych po tych forach ale mimo to grasz dalej - no jak ja bym mial taki stosunek do eve i takie poglady oraz teorie spiskowe to sobie bym juz dawno odpuscil ....

Czy jeśli napiszę że nie rozumiesz co czytasz po polsku więc nie ma sensu nawet próbować po angielsku to też przestaniesz grać? Pytam tak z życzliwej ciekawości bo o ile ja rozumiem posty narzekaczy to mają pretensję nie do gry ale do ludzi którzy pracują w firmie która się tą grą opiekuje, więc nie rozumiem jaki sens ma twój post

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
widze - ze to Ty masz spore problemy  ze zrozumieniem pewnych rzeczy - EVE nie jest wlasnoscia graczy - chcesz grac placisz - placisz i grasz musisz dostosowac sie do panujacych zasad - CCP jako walsciciel EVE ma prawo decydowac kogo zatrudnia  - kogo zwalnia , CCP tez ma pelna swiadomosc tego co sie dzieje w EVE  , CCP ma prawo wybierac taka polityke obslugi klientow i promocji gry jaka uzna za stosowne  - krotko mowiac nie ma EVE bez CCP - skoro nie akceptujesz polityki CCP nie graj [ mam nadzieje ze nie bedzie to zbyt trudne do zrozumienia dla Ciebie ) 

macie jakies zastrzezenia do pracownikow CCP piszcie bezposrednio do CCP - a to ze CCP ma takie a nie inne podejscie do ludzi z pewnymi problemami emocjonalnymi, teoriami spiskowymi, ludzi ktorzy sa nie zadowoleni ze wszystkiego i we wszystkim doszukuja sie problemow to ja sie nie dziwie - kto z nas w RL traktuje takich ludzi powaznie ? nikt  :2funny:

coz a jesli ktos nie odroznia juz RL od EVE - i nagle EVE staje sie tak bardzo wazne albo wazniejsze niz RL - i coraz trundiej komus podesc do penych rzeczy z dystansem ... to coz nie pozostaje nic innego jak tylko wspolczuc  - wytocz CCP proces ze swoimi dzialanimi zrojnowalo cale Twoje zycie - zarowno RL jak i to w eve  ^-^

Pozdrawiam  :)

Goomich:

--- Cytat: Albi w Maj 26, 2007, 17:30:12 ---To nie jest strategia CCP tylko szeroko zakrojone kolesiostwo wśród ich szeregowych i średniego szczebla pracowników oraz wolontariuszy. Robi się z tego wielki dramat bo jest jeden wielki serwer.

Myśle że większość innych MMORPGów ma podobne problemy po paru latach, ale przy shardach po pare(dziesiąt) tysięcy osób pozostaje to lokalnym dramatem, po którym ludzie przenoszą się ewentualnie na inny shard.

--- Koniec cytatu ---

To co innego.
Chodzi o stratę. W innych grach jak się ginie, to straty są symboliczne, albo ich nie ma. Więc co z tego, że ktoś dostal Wielki Miecz Długości +2, skoro jedyną dla mnie niedogodnością, jest to, ze musze parę minut na cmentarzu posiedzieć?
W Eve zaś strata boli, taki np. Outpost to efekt miesięcy pracy wielu ludzi, kupa logistyli zarówno w trakcie stawiania, jak i później.

Voulture:
Jakiś czas temu zabiłem cyno alta pewemu polskiemu Graczowi z RKK (nie Acan) i ani nie miałem mega laga ani mój statek nie wybuchł ani nie pojawił się admirał by mnie bumpowac pod stacją. Jakis ewenement?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej