Eve Online > Dyskusje ogólne

BoD cz2. Otwarty list GoonFleet do CCP

<< < (27/35) > >>

halv:

--- Cytat: Fizyk w Maj 30, 2007, 18:35:29 ---

No i nadal nie rozumiesz że mimo że gram w EVkę to moge narzekać mogę pisać o żeczach kture mi się niepodobaja nikt tego nmi nie zabroni ba w normalnym świecie jest to nawet zalecane bo jeśli kieruję produkt do tysięcy osób to chcę usłyszeć krytyczne głosy od setki z nich co pozwoli mi go ulepszyć - to jest własnie normalne. Trucie że jak się nie podoba to spierdalaj jest bardzo naiwne i dziecinne patrz na świat bardziej krytycznie nauczysz się go traktować z dystansem. Nie będziesz go tak traktował tylko dlatego że zaczniesz sobie wmawiać że tak właśnie jest. Do reszty się nie odnoszę bo jest bardzo dziwna, emocjonalna i dziecinnie noobowska

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

żeczach kture  ???  Ty sie nie dziw ze Cie ludzie czasem nie rozumieją ;]

no jak chcesz aby Cie ccp usłyszało to napisz do nich - czemu tego nie zrobisz ? łatwo  jest marudzić ale ciężko coś zrobić ? :)

Wybacz ale to Ty masz dziecinne podejście do świata - świat jest pełen układów i układzików - być może jeszcze jesteś zbyt młody aby do dostrzec - a podejście jak Ci sie nie podoba to nie korzystaj  jest jak najbardziej ok -to co Ty prezentujesz to podejście roszczeniowe - pomijam fakt ze nie wiem czemu nagle nawijasz o ulepszaniu produktu skoro rozmawiamy na temat polityki CCP ale widać jakoś tak masz ;)   

Hastrabull:
Dajcie sobie spokoj.

Tak jak mowilem kilkaset postow wyzej.

niewazne co CCP napisze, i tak znajda sie ludzie ktorzy stwierdza ze to sciema. Takim ludziom nawet gdybys podal na tacy nazwiska, postawil przed kompem z petycjami, zeby mogl zobaczyc na wlasne oczy to on i tak stwierdzi ze ludzie podstawieni a komp wczesniej zaprogramowany.

Wiem, ze mowie to po raz ktorys tam, ale powtorze po raz kolejny. Zastanow sie, jakie sa interesy wszystkich stron a szczegolnie CCP.

Zastanow sie.

To moj ostatni post tutaj. Nie ma sensu wiecej wam tlumaczyc ciagle tego samego. Jestescie zbyt zacietrzewieni w nienawisci, zeby pojac, ze ktos inny moze miec racje. Bedziecie slepo wierzyc w swoje przekonania i nic nie moze spowodowac abyscie zmienili zdanie.

Mam dla was propozycje, ktora juz wczesniej sie pojawila.
Nie lubicie CCP, nie placcie jej za ich uslugi, przeciez pomagacie oszustom, ktorzy faworyzuja tylko jedna strone, a robia to dlatego, zeby stracic wszystkich Klientow i po 10 latach istnienia rozpasc sie tracac kilkadziesiat milionow dolcow dochodu rocznie. Wszystko dlatego zeby BOB mogl wygrywac w ich grze.

Blutbart:
Chciałbym podsumować dyskusję z tego topicu...
blablablablablablablablablablablablablablablablab lablablalablablablablablablablablablabla (nie chce mi się dalej kontynuować wywodu).

Myślę że moja opinia znacząco wpłynie na dalszą działalność CCP, BoBa, D2, goonsów i innych takich, podobnie jak poprzednie 9 stron...

Fizyk:
....żeczach kture....... nie mają wpływu na zrozumienie przekazu to po pierwsze. Po drugie nie wiesz czy przypadkiem ne napisałem do nich a może zrobiłem to nie raz a może udzielam się wyjątkowo aktywnie na oficjalnym forum. Taka jest właśnie rola for mają one mówić ludziom co inni myślą na dany temat więc jak najbardziej zasadne jest pisanie także tutaj o tym co się nie podoba ( tym bardziej że ostatnio pojawił się człowiek z oficjalnym namaszczeniem CCP do kontaktu z Polakami i tym bardziej że ostatnio społeczność centrali bardzo sie rozrosła ). Tak ten świat jest właśnie zbudowany ( często ludzie którzy takie zależności nazywają układami, układzikami moją tendencję do bycia frustratami ) a jeśli przeczytasz kilka wcześniejszych moich wpisów będziesz wiedział co myślę i dowiesz się że piszesz bzdury. Dalej, jeśli moje podejście jest podejściem roszczeniowym jakim jest twoje? Ja płacę za tą gierkę i oczekuję jakiejś jakości, jasne mogę zmienić ją na WoWa ale nie zrobię tego bo ten klimat mi się nie podoba, kocham gwiazdy i chcę bawić się stateczkami, laserami i takimi tam ( BTW EVE jest prawie jedyną grą w którą się bawię dawno temu było jeszcze Europa Universalis, Civilizacja i Sim City - to o czymś świadczy ). Wytłumaczę to na jabłkach jeśli kupuję samochód jakiejś marki to mam prawo żądać żeby jeździł i do tyły i do przodu, prawda? Więc opłacając abonament za EVkę też mam takie prawo, prawda? Mogę zawsze zmienić samochód ale nie muszę tego robić i takie jest moje święte prawo. Ja faktu przejścia z tematu polityki CCP wobec graczy na temat ulepszania produktu nie pomijam, tym się różnimy ( swoją drogą podobno ludzie inteligentni potrafią doszukiwać sie analogi między, nieraz dla innych bardzo odległymi tematami, ludzie mniej inteligentni tego nie dostrzegają............. sam wyciągnij wnioski - to tyle a propo twoich personalnych wycieczek ). Jeszcze niedawno CCP chciało aby w światku gier każdy uważał że to właśnie oni mają najlepszy support dla graczy ze strony firmy i tak właśnie traktuje się we współczesnym świecie tą część która łączy klienta jakichś usług z ich sprzedawcą - jako produkt. To jest produkt który można ulepszać, zmieniać modyfikować itd. itp. No ale cóż może jesteś zbyt młody aby powyższe zrozumieć

Pozdrawiam

Edit:

Hastrabull to byłby dopiero objaw mojej frustracji i infantylizmu: wkurzacie mnie nie będę grał rzucę to wpizdu. Sam też kilka postów wyżej ( a może było to w innym topicu pisałem aby ci którym cos się za bardzo zachowanie GMów po prostu zastrajkowali i nie płacili/logowali się przez jakiś czas. Kilka postów wyżej pisałem że nie uważam żeby BoB był jakoś specjalnie faworyzowany przez CCP ale prawa innych do snucia takich wizji będę bronił i tyle

halv:

--- Cytat: Fizyk w Maj 30, 2007, 20:41:43 ---bla bla bla ;)

--- Koniec cytatu ---

Hastrabull ma racje szkoda tracić  czas - mógłbym odpisać - wykazać ze nie masz racji - ale po co ?

TAK WIEC TY MASZ RACJE JA MAM SPOKÓJ  :2funny: 
do zobaczenia in space  >:D   :knuppel2:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej