Eve Online > Dyskusje ogólne

[PR Warning] Wieści z frontu: P3EN-E

<< < (5/13) > >>

Konrad:
btw xlop sprzedał konto jakiś czas temu więc to nie "on"

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Lukis w Maj 24, 2007, 10:43:18 ---jeszcze nie spotkalem sie z takim ally jak triumv, na kazdym kroku podkreslaja swoja zajebistosc :)
podkreslacze zajebistosci na eve-o i pewnie na kazdym forum lokalnym (arche prowadzi propagande na centrali)
szkoda tylko ze triumv nie wyskoczy na nikogo jesli mialby szanse dostac wpierdol albo stracic swoje capitale, na ktorych strate nie moze sobie pozwolic :)
tym sie rozni od zajebistych korpow jak toxin, ktorym nigdy nie dorowna bo ci nigdy nie rzadali zeby ich narysowac na mapie politycznej mimo, ze tez claimowali venal :D

--- Koniec cytatu ---

To podkreślanie rodzi się w umysłach odbiorców. Zwykle po prostu jest to sucha informacja co się stało plus ewentualnie link do KB. I jeśli obejrzysz KB zobaczysz, że zwykle walczymy bez przewagi. Taka sytuacja jak z Hydrą jest raczej wyjątkiem.

Co do claimowania Venal to już pisałem: wiń D2. Oni to zrobili pierwsi. My tylko powtórzyliśmy to dla żartu. Wiele osób bardzo to drażni ale za to już nie odpowiadam.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Albi (była Ellaine) w Maj 24, 2007, 11:11:45 ---Potem stwierdzili że koordynacja koalicji jest za słaba żeby z nią współpracować.
Szkoda że się poddali, poszli na łatwiznę i zwrócili się przeciw tradycyjnym, lżejszym, słabiej zorganizowanym i skoncentrowanym (może nie w tym momencie, ale tak ogólnie) na południu i zachodzie przeciwnikom. Tym samym zyskują więcej killi, mniej strat, ale i o niebo mniej chwały.

A w międzyczasie TRI z małego zajadłego sojuszu stał się jakimś wielkim molohem, wystawiąjącym na północy więcej statków niż losowo wybrany wielki sojusz z okolic :/

--- Koniec cytatu ---

Nie było sensu walczyć na południu z takim podejściem D2 i innych aliansów. Byliśmy najmniej liczni a wystawialiśmy najwięcej capitali. Do tego nikt nie raczył nas informować o akcjach D2 mimo wielokrotnych próbśb. Zero koordynacji między aliansami i FC. Ta walka była skazana na przegranie i nie było sensu tam siedzieć z ludźmi, którzy nie chcą współpracować. Koalicja miała tylu ludzi, że z dobrą koordynacją zmiotłaby BoBa. Tyle, że dowództwo największych aliansów z północy nie miało ochoty się angażować.

Od czasów YNC zawsze walczyłem z przeważającymi siłami. 20 pilotów nie miało zbyt wielu szans przeciwko 50 osobowemu blobowi D2 w Pure Blind. Połączyliśmy siły z Exanimo i Doom i powoli zaczęliśmy utzymywać pola przy walkach flot.

Mechanika gry się zmieniła i jeśli na 5-osobowy gang BSów D2 odpala capitale żeby przetrwać trzeba robić to samo. Za parę miesięcy capitale będą tak popularne jak  BSy teraz. Tego się nie uniknie. Dlatego my też idziemy tą drogą. Chyba, że chcesz powiedzieć, że powinniśmy walczyć w BSach przeciwko flotom dreadnaughtów i Tytanowi wystawianemu przeciwko nam.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: partridge w Maj 24, 2007, 12:40:27 ---nie chodzilo mi o wiek... beyu... po drugie zapomniales dodac ze mieliscie w tej akcji duzo wiecej capitali + 2 matki od MC + Tits i reszta kretynow i wedlug waszego KB dostaliscie w dupe... i widzisz popaku to jest walka wlasnie koalicja wrzucila polowe mniej capitali zero mothershipow i potrafila wam dowalic... nie jakis zwyczajny gank a la triumvirate... i jak dla mnie chlopaku zmienieie strony i bycie pieskiem BOB'a jest najwiekszym lamerstwem w tej chwili w grze... a wszystko rozbija sie o ISK'i.... bedziecie oddawac 50% BOBowi za jakis czas albo wypierdola was z Venal lamusy :)

--- Koniec cytatu ---

Według naszego KB (http://www.eve-triumvirate.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=27488) zabiliśmy więcej statków niż straciliśmy (oprócz interceptorów). Była to też jedyna walka z udziałem MS ze strony MC.

Jeśli chcesz zobaczyć walkę, którą przegraliśmy to zapraszam tutaj: http://www.eve-triumvirate.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=27851

Możesz zobaczyć jakiej przewagi potrzebuje północ aby z nami walczyć.

Nie wiem skąd się bierze mit o naszej współpracy z BoBem. Jeśli się pojawią w Venal to będziemy do nich strzelać. Nie mamy z nimi żadnych układów. Młóciliśmy D2/Razor/MM przed wielką wojną i robimy to samo teraz.

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Konrad w Maj 24, 2007, 12:58:51 ---btw xlop sprzedał konto jakiś czas temu więc to nie "on"

--- Koniec cytatu ---

Doprawdy? Szkoda. Nie lubię sprzedawania/kupowania postaci. To trochę pójście na skróty. Podobnie jak kupowanie ISK za prawdziwe pieniądze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej