Eve Online > Dyskusje ogólne
[PR Warning] Wieści z frontu: P3EN-E
ArchenTheGreat:
--- Cytat: partridge w Maj 23, 2007, 21:29:20 ---No jest moze i cnota ale to byl pos NOQ to po pierwsze a po drugie wogole sie nie pojawiliscie... Claimujecie sobie Venal a jak zobaczysz wasze loses w normalnych bitkach przeciwko Razor D2 albo MM to dostajecie z kazdym z nich w dupe :) Zrobilem sobie przerwe od EVE bo mam troche nauki i pracy ale czekam tylko az zaatakujecie POS'a i poczekam moze tym razem sie pojawicie... Nie chce mi sie juz z toba dyskutowac jak to mawial Xavras nie dyskutuj z debilem bo i tak nie wygrasz najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem przewyzszy doswiadczeniem... hehe widze po waszych killach ze nie dawalicie rady i MC juz wam pomaga Mothershipami...
--- Koniec cytatu ---
Już pisałem na ten temat ale powtórzę. Nikomu się nie chciało rozwalać tego POSa bo byłaby to nudna operacja a TRI gra dla zabawy. Przylecielibyśmy, Wy byście siedzieli w safespocie, dreadnoughty rozwaliłyby POSa i przynajmniej dwie godziny z głowy. Nuuda. Nie ma wyzwania - nie ma zabawy. Trudne jak zabranie trzylatkowi lizaka.
Co innego młócenie OE-4HB. Przeciwko sobie mieliśmy Razor, Vae Victis, Rule of Three, Morsus Mihi, Kith of Venal, D2, G.U.A.R.D., O X I D E, Coven, Stella Polar czyli całą połączoną północ, mieliśmy o wiele mniej statków (99 do 152) a i tak rozwaliliśmy więcej niż straciliśmy. Zabawa na sto dwa.
Widzisz my nie walczymy przeciwko D2 ani Razor ani MM. Przy takich większych bitwach zawsze okazuje się, że walczymy przeciwko ich połączonym siłom. Widocznie ich dowódcy uważają, że samodzielnie żaden z tych aliansów nie jest w stanie nam dorównać.
Podsumowując jak na razie to północ zbiera bęcki a nie my. Polecam: http://www.eve-triumvirate.com/killboard/?a=cc_detail&ctr_id=3
24 carriery i 12 dreadnoughtów rozwalonych, jeden carrier stracony. Myślę, że to dobre wyniki.
PS. Nie mów do mnie dzieciaku, no chyba, że masz powyżej pięćdziesiątki.
LosBekoczoS:
Wdech wydech i bez naprezen prosze :D jest ok :)
Wszyscy maja fun i to najwazniejsze ;D
Venzon 2003:
jeszcze nie spotkalem sie z takim ally jak triumv, na kazdym kroku podkreslaja swoja zajebistosc :)
podkreslacze zajebistosci na eve-o i pewnie na kazdym forum lokalnym (arche prowadzi propagande na centrali)
szkoda tylko ze triumv nie wyskoczy na nikogo jesli mialby szanse dostac wpierdol albo stracic swoje capitale, na ktorych strate nie moze sobie pozwolic :)
tym sie rozni od zajebistych korpow jak toxin, ktorym nigdy nie dorowna bo ci nigdy nie rzadali zeby ich narysowac na mapie politycznej mimo, ze tez claimowali venal :D
Ellaine:
Etam, glownym sojuszem nadymajacym sie swoja zajebistością jest od lat BoB. Nawet jeśli BoB robi sobie kilkuletnie przerwy w postowaniu, pozostaje organizacją o największym ego w galaktyce.
TRI było małym ale zajadłym przeciwnikiem w czasach kiedy byłem w IRON.
Potem, TRI było niewidocznym (nie latali w tych gangach co ja), ale cennym (mieli jakieś tam sukcesy) sprzymierzeńcem w wojnie z BoBem.
Potem stwierdzili że koordynacja koalicji jest za słaba żeby z nią współpracować.
Szkoda że się poddali, poszli na łatwiznę i zwrócili się przeciw tradycyjnym, lżejszym, słabiej zorganizowanym i skoncentrowanym (może nie w tym momencie, ale tak ogólnie) na południu i zachodzie przeciwnikom. Tym samym zyskują więcej killi, mniej strat, ale i o niebo mniej chwały.
A w międzyczasie TRI z małego zajadłego sojuszu stał się jakimś wielkim molohem, wystawiąjącym na północy więcej statków niż losowo wybrany wielki sojusz z okolic :/
partridge:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Maj 24, 2007, 08:59:58 ---Co innego młócenie OE-4HB. Przeciwko sobie mieliśmy Razor, Vae Victis, Rule of Three, Morsus Mihi, Kith of Venal, D2, G.U.A.R.D., O X I D E, Coven, Stella Polar czyli całą połączoną północ, mieliśmy o wiele mniej statków (99 do 152) a i tak rozwaliliśmy więcej niż straciliśmy. Zabawa na sto dwa.
--- Koniec cytatu ---
nie chodzilo mi o wiek... beyu... po drugie zapomniales dodac ze mieliscie w tej akcji duzo wiecej capitali + 2 matki od MC + Tits i reszta kretynow i wedlug waszego KB dostaliscie w dupe... i widzisz popaku to jest walka wlasnie koalicja wrzucila polowe mniej capitali zero mothershipow i potrafila wam dowalic... nie jakis zwyczajny gank a la triumvirate... i jak dla mnie chlopaku zmienieie strony i bycie pieskiem BOB'a jest najwiekszym lamerstwem w tej chwili w grze... a wszystko rozbija sie o ISK'i.... bedziecie oddawac 50% BOBowi za jakis czas albo wypierdola was z Venal lamusy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej