Eve Online > Dyskusje ogólne
[PR Warning] Wieści z frontu: P3EN-E
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Rhovana w Maj 23, 2007, 21:07:12 ---
hrhrhrhr
zwykło sie mówić wśród moich znajomych ze jak zdedziłeś masz wystarczjąco dużo czasu zeby spostować km'a ale widze prawdziwi PRO widzą to inaczej ;)
edit: przez igb też da sie to zrobić wiec nawet nie trzeba minimalizować gry...
--- Koniec cytatu ---
Różni ludzie różnie to robią. Ja staram się wklejać maile od razu ale spotkałem się z wklejaniem ich na przykład pod koniec dnia. Nie robię z tego problemu dopóki opóźnienia nie są zbyt duże.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: partridge w Maj 23, 2007, 18:57:47 ---gdzie sie podzialy te twoje pedalki jak wprowadzili naszych kolegow POS'a w reinforced i nie przybyli go dobic... lamusy czekalismy 5 godzin...
--- Koniec cytatu ---
Zapomniałem odpowiedzieć: o jakiego POSa Ci chodzi? Prawdę mówiąc korporacji UDC zupełnie nie kojarzę. Co do czekania to możesz winić tylko swoje dowództwo. No i to chyba brzydko tak na swoich kolegów z korporacji mówić "lamusy". To, że czekali 5 godzin to nie ich wina. A cierpliwość jest cnotą.
partridge:
hehe no potrafie to oddzielic po prostu dzieciaku uwazam ze nie ma sie czym chwalic widzialem takie akcje jakies 1.5 roku temu w Great Wildlands a BOB robil takie akcje juz dawno dawno temu i przestal juz robic takie rzeczy bo po co... nie ma zabawy... rozumiem gdyby cos tam sie wydarzylo fajnego ale pokazujesz nam jakis smieszny gank 25 kontra 9 capitali i co chcesz zebysmy napisali ze jestes w Imba alliancie... wcale nie z tego co widzialem to nawet w walce fair spierdalacie albo wprowadzacie 2 razy wiecej statkow... wiec powiedz mi gdzie jest fun i rywalizacja? Zreszta chwalisz sie akcja w ktorej nawet nie brales udzialu... a ostatnim razem jak wystawiliscie Capitale i MM wystawilo swoje to uciekaliscie w poplochu...
partridge:
--- Cytat: ArchenTheGreat w Maj 23, 2007, 21:17:07 ---Zapomniałem odpowiedzieć: o jakiego POSa Ci chodzi? Prawdę mówiąc korporacji UDC zupełnie nie kojarzę. Co do czekania to możesz winić tylko swoje dowództwo. No i to chyba brzydko tak na swoich kolegów z korporacji mówić "lamusy". To, że czekali 5 godzin to nie ich wina. A cierpliwość jest cnotą.
--- Koniec cytatu ---
No jest moze i cnota ale to byl pos NOQ to po pierwsze a po drugie wogole sie nie pojawiliscie... Claimujecie sobie Venal a jak zobaczysz wasze loses w normalnych bitkach przeciwko Razor D2 albo MM to dostajecie z kazdym z nich w dupe :) Zrobilem sobie przerwe od EVE bo mam troche nauki i pracy ale czekam tylko az zaatakujecie POS'a i poczekam moze tym razem sie pojawicie... Nie chce mi sie juz z toba dyskutowac jak to mawial Xavras nie dyskutuj z debilem bo i tak nie wygrasz najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem przewyzszy doswiadczeniem... hehe widze po waszych killach ze nie dawalicie rady i MC juz wam pomaga Mothershipami...
Cherios Wanker
Ellaine:
Flame Flamem, ale Archen nie napisal:
"zabiliśmy kilka capitali, jestesmy boscy, musicie nas podziwiać, załączam tu krótka instrukcje dla majsterkowiczów jak zbudowac oltarz mojej osoby i mojego sojuszu, przy którym będziecie mogli palić kadzidła, składać ofiary i śpiewać psalmy na naszą cześć."
tylko
"zabiliśmy kilka capitali".
Zabili? zabili. Rzetelny mały newsik z frontu. Są też moimi wrogami, więc je to newsik troche smutny, ale fakt że mieli przewagę liczebną albo że ktoś już używał podobnych taktyk 2 lata temu nie unieważnia jego treści. Zabijmy im też pare capitali i napiszmy o tym newsik (my = wielka niebieska masa walcząca z BoBem).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej