Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE w CD Action 05-2007

<< < (8/13) > >>

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Albi (była Ellaine) w Maj 21, 2007, 09:17:07 ---Troche mi sie nie podba nagonka na dzieci CDA w polskiej spolecznosci w grze.

--- Koniec cytatu ---

Poważnie, jest taka nagonka? Trochę bez sensu. Im więcej graczy tym lepiej. Raczej nie grozi nam zrównanie do poziomu WoW bo EVE jest na tyle wymagające, że - jak napisałeś - odsiew sam się dokona. EVE jest na rynku już czwarty rok i nadal społeczność trzyma wysoki poziom.

Jcdx:
a mnie ujrzenie EVE w spisie zawartosci biezacego numeru CDA przypomnialo o tej grze... gralam w triala okolo 2 lat temu, ale to byly inne czasy. tym razem przypadlo do gustu bardziej, juz nie mowiac o bardzo sympatycznej nocnej rozmowie na kanale Polish :)

w zwiazku z tym jak tylko moje konto WoW zamarznie, chyba przerzucam sie na EVE :)

LosBekoczoS:
Ehh tak jakos moge powiedziec ze niemam nic przeciwko "pokoleniu CDA" jedyny problem jest taki iz im wiecej ludzi naraz przychodzi tym wieksza jest szansa powstawania "AJAKÓW" - a jak to a jak tamto. Ktorzy nie rusza mozgownica, nie sproboja poszukac poczytac na centrali a beda woleli ajakowac. Najlepsze przyklady to ludzie co pytaja o cos na polish, inni staraja sie uprzejmie spytac a zrobiles trial, na co przecietny ajak odpowiada nie bo byl nudny itp...

No ale miejmy nadzieje ze sosjety utrzyma lvl z tendecja wzrostowa a nie poprzez mnogosc do nicosci..

Jcdx:
jakos nie widze zeby tacy "ajakowie" mieli dosc wytrwalosci do tej gry na dluzsza mete :)

btw - to jest nic w porownaiu ze standardowymi pytaniami niektorych newbow z wow - "a jak sie strzela z luku" i "czemu nie moge uzywac miecza" :)

Patreze:
Witam ponownie w EVE Jcdx.
Ja tez mialem swoje przerwy od EVE, pogralem troche w Horizons, w Everquesta2 nawet dosc dlugo..., sprobowalem tez WoW, ale nie przypadl mi do gustu. Ja to mialem tak, ze w tych grach typu Everquest czy Wow, najfaniej sie gra na poczatku, wyprobowac rozne klasy, inne rasy itd. A im dalej w las tym bardziej to monotonne. A Eve wrecz odwrotnie :)
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej