Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE w CD Action 05-2007

<< < (7/13) > >>

Kamoris:
Gamblery i top secret to jeszcze gdzies na strychu mam heh to bylo w sumie juz cos kolo 10 lat temu a CD Action to taka typowo gazetka duzi chlopcy maja CKM a mali CD Action, poza terscia podobny klimat.

Hastrabull:
ja kupowalem top secret, potem przerzucilem sie na CD Action. Nie narzekam :)

ArchenTheGreat:

--- Cytat: Hastrabull w Maj 21, 2007, 08:18:57 ---ja kupowalem top secret, potem przerzucilem sie na CD Action. Nie narzekam :)

--- Koniec cytatu ---

Kupowałem CD Action przez dość długi czas. Potem przestałem ze względu na jakość zapowiedzi i recenzji. Z dwóch screenów, które dostali od producenta rozdmuchują artukuł na trzy strony. Ja wiem dlaczego tak jest - gazetki z 10 stronami i CD nikt by nie kupił - ale nadal mi się to nie podoba. Wolałem styl Top Secret gdzie jeśli pojawiał się opis jakiejś gry to wiadomo było, że autor spędził nad nią całe dnie.

To zresztą zarzut nie tylko do CD Action. Inne pisma growe popełniają ten sam grzech. Z rzeczy właściwych tylko CDA mogę wymienić arogancję redakcji przebijającą przez dział listów. Jakoś nie przypadł mi do gustu ten rodzaj dowcipu (w tym miejscu).

Ellaine:
Ja przestalem czytac takie rzeczy kiedy kolo 12-tego roku zycia dotalem wlasnego PCta i nie musialem juz zyc marzeniami. Teraz juz wogole nie mam porzeby, bo moje potrzeby growe zaspokaja Eve.

Troche mi sie nie podba nagonka na dzieci CDA w polskiej spolecznosci w grze.
Co to za durnowata teoria, ze stado dzieci moze cos zepsuc? Co moze zepsuc i w jaki sposob? Rynki? Bez sensu. Polska spolecznosc? Bez sensu. Po paru tygodniach itak odsieje ludzi ktorym Eve nie podchodzi i zostana ludzie z profilem psycholoicznym w miare kompatybilnym z reszta.

poconick2:

--- Cytat: LosBekoczoS w Maj 20, 2007, 10:50:10 ---Od kiedy "umarł" Reset nie dotykam sie gazet komputerowych.. a napewno juz tych o grach...

--- Koniec cytatu ---

Reset... :( Jeszcze mam gdzieś ileś tam numerów na strychu. CDA wymiękało przy takiej gazecie, bo CDA to gazetka dla małolatów, od dawien dawna już jej nie kupuje, bo stopniowo schodziła na psy. Ech ten Reset, najlepsza gazeta o grach jaka kiedykolwiek wyszła wg. mnie :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej