Eve Online > Dyskusje ogólne
Matari vs Gallente
BANK ROBBER:
z tego co słyszałem to dodadzą navy dominisia , generalnie uwazam ze dron shipy maja wiele zalet a najbardziej w nich cenie elestycznosc efektywnego fitowania , daja naprawde spore pole do popisu...
Hastrabull:
a mi sie gallente nudzi. wlasnie tworze sobie minmatarskiego wojownika :)
manticore:
Moją pierwszą rasą jest Amarr, teraz wrzucam sobie skille do HAC matarskich, poza tym lubię bawić się Hurricane'm sfittowanym na t2 (ale robie na nim armor tanka, całkiem łądnie wychodzi, chociaż najważniejsze dla mnie jest szybkośc, zwinnośc i siłą ognia, tank jest na drugim miejscu).
Autocannony robią piękne obrażenia i mają super szybkostrzelność. Mój Hurricane z rigiem na szybkostrzelnosc autocannonów i gyrostabem daje strzał na 2.14 sekundy (a ma sfittowanych 6x 220mm Vulcan Autocannon II).
Dla mnie wybór był oczywisty i wybrałem Matari, choć nie wykluczam, że zrobię sobie skille na Galskie AF'y i HAC'e (Deimos też jest super).
Konrad:
--- Cytat: rooofi w Maj 26, 2007, 14:11:53 ---
--- Cytat: Roninek w Maj 05, 2007, 11:06:00 ---Ty venzik lama ostatnio jestes :P ac maja fajny zasieg i rof ale dmg to wchodzi wyrabany dopiero na blasterach an close... blasterthrone / blastarte sa naprawe uber... i w dodtaku lepsze tanki wychdza na gallente niz u matar :(
--- Koniec cytatu ---
i wypowiada się na ten temat "urodzony w kisogo"
sleipnir: Average DPS : 1184.378
425 ac II
dmg mod 9.813 x
rof 1,83 s
--- Koniec cytatu ---
nie wiem skąd się wzieło to 1.83s ROF, na moim zeszłem maksymalnie do 2.16 a mam wszystkie skille do ROF i 3% implant, więc nie wiem jakim cudem, co innego na 220mm zchodzi do 1.81s
nie ma więcej skilli które dawały by rof których nie miałbym na 5 ??? wtf ?
damage mod też max z 425 wyciskam 9.05x, tutaj nie mam wszystkich skilli na max, tj surgical(4) i spec(4), ale gdybym je miał dobiłbym do 9.5x, no chyba, że masz tam jakieś genialne implanty o których nie napisałeś
PS. info z serwera testowego - moje konto na TQ jest nieaktywne
Voulture:
Fit more gyro.
Edit:
Tak się pisze, jak się z pamięci podaje liczby. Sorki, post do usuniecia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej