Eve Online > Dyskusje ogólne

Matari vs Gallente

<< < (5/5)

roofi:

--- Cytat: Konrad w Maj 27, 2007, 19:04:34 ---
nie wiem skąd się wzieło to 1.83s ROF, na moim zeszłem maksymalnie do 2.16 a mam wszystkie skille do ROF i 3% implant, więc nie wiem jakim cudem, co innego na 220mm zchodzi do 1.81s

nie ma więcej skilli które dawały by rof których nie miałbym na 5  ???  wtf ?

damage mod też max z 425 wyciskam 9.05x, tutaj nie mam wszystkich skilli na max, tj surgical(4) i spec(4), ale gdybym je miał dobiłbym do 9.5x, no chyba, że masz tam jakieś genialne implanty o których nie napisałeś

PS. info z serwera testowego - moje konto na TQ jest nieaktywne

--- Koniec cytatu ---

po pierwsze "zszedłem" a nie "zeszłem"
po 2, masz implanty +5%, nie wiem ile miales gyro, specjalizacja na 5 i command też a i rigi  :coolsmiley:

Konrad:
mam wszystkie skille do rof na 5 łącznie z command, chyba musisz mieć t2 rigi w tym sleipnirze w takim razie, niestety nie udało mi się tego przetestować bo nikt ze skillami sie nie nawinął na testowym

btw wczesniej było z 5 gyro z  t1 rigami, nie miało to zbyt wielkiego sensu

Rhovana:
Takie moje małe ale:
Jeśli używacie do magicznych wyliczeń z QF no to sie nie zdziwcie... ja sie przejechałem na quickficie pare razy ostatnio. Zwłaszcza na przeliczeniach rigów. Osobiście wole sie na sisi pobawić.

MightyBaz:
latam 3 rasami, oprocz wlochatych matarskich szipow...
ale specjalizacje , prawie na max zrobilem na gallente...i powiem krotko , gallente moga zadawac praktycznie dowolny rodzaj dmg (bo drony)

jesli latacie megasem to na blasterkach to sami wiecie , ze przy jego bonusie do trakingu to jest maszynka do mielenia shipow...

lvl4 large spec  na ion blaster II z voidem plus 5x berserker II sieje spustoszenie...thermal, kinetic, explo dmg

ostatnio finalem myrmidona na 6x heavy ion blaster II, plus5x  berserker II i zrobilismy sparing z gankgedonem...
( fit na med sensor booster, trackin comp, painter ;  na low 2x magnetic field stab)

zgadnijcie jaki byl wynik? >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej