Eve Online > Wsparcie techniczne

Problem z płatnością - karty Visa

<< < (5/6) > >>

Yabushido:

--- Cytat: Skeer Ollani w Czerwiec 19, 2007, 23:27:08 ---i nadal są   :-\

PS myślę też o time code, ale jak to zrobić? Nic nie wiem...  :-\

--- Koniec cytatu ---

tc kupic na allegro (np). potem na stronce eve : my account > subscription details > extend (czy jakos tak). pojawia sie opcje do wyboru. Game Time COdy sa na samym dole. wybierasz te opcje, dajesz dalej. pojawia ci si epole w ktore wpisujesz wczsniej kupiony TC. po wpisaniu dostajesz informacje ze tc zostal zweryfikowany i konto zostalo oplacone (albo inie jak trfny tc kupiles; ale jakos nie slyszalem zeby ktos dal sie tak zrobic)

Skeer:

--- Cytat: [BUFU] Pticu w Czerwiec 20, 2007, 00:17:53 ---visa electron to nie eKarta :) musisz sobie zamowic eKarte w mbanku

--- Koniec cytatu ---

phh... pomyliłem eKartę z eKontem...   :P

--- Cytat: Yabushido w Czerwiec 20, 2007, 00:26:05 ---

--- Koniec cytatu ---

tc kupic na allegro (np). potem na stronce eve : my account > subscription details > extend (czy jakos tak). pojawia sie opcje do wyboru. Game Time COdy sa na samym dole. wybierasz te opcje, dajesz dalej. pojawia ci si epole w ktore wpisujesz wczsniej kupiony TC. po wpisaniu dostajesz informacje ze tc zostal zweryfikowany i konto zostalo oplacone (albo inie jak trfny tc kupiles; ale jakos nie slyszalem zeby ktos dal sie tak zrobic)

--- Koniec cytatu ---

idę tą drogą, ale uzyskanie tc to jest nieźle skomplikowana rzecz   :idiot2:

Dlaczego nie można zastosować opcji przelewu np do eve-online, a w zamian dostać tc? Albo smsy (powiedzmy za smsa o wartości 10-12zł mamy tydzień gry...)?  ???

Yabushido:

--- Cytat: Skeer Ollani w Czerwiec 20, 2007, 15:39:29 ---
--- Cytat: [BUFU] Pticu w Czerwiec 20, 2007, 00:17:53 ---visa electron to nie eKarta :) musisz sobie zamowic eKarte w mbanku

--- Koniec cytatu ---

phh... pomyliłem eKartę z eKontem...   :P

--- Cytat: Yabushido w Czerwiec 20, 2007, 00:26:05 ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

idę tą drogą, ale uzyskanie tc to jest nieźle skomplikowana rzecz   :idiot2:

Dlaczego nie można zastosować opcji przelewu np do eve-online, a w zamian dostać tc? Albo smsy (powiedzmy za smsa o wartości 10-12zł mamy tydzień gry...)?  ???

--- Koniec cytatu ---

uzyskanie tc jest prostrze  niz sie wydaje ;]
a przelewy do eve-o owszem, ale karta ;P
a smsow pewnie nie ma ze wzgledow czysto praktycznych : podpisanie umowy z fafnastoma firmami we fafnastu krajach na otrzymywanie fafnastu smsow za fafnascie sztuk lokalnej waluty...  za duzo cudowania, za duzo koszow, za malo zyskow ;]
pograsz dluzej to stwierdzisz ze tc sa najlepsza dostepna metoda platnosci ;]

litestep:
Co do smsów sprawa jest bardzo prosta: SMS 9zł ->3zł dla operatora GSM, 3 zł dla operatora numeru premium( w końcu kupił numery od 3 operatorów :P) , 3 zł dla ccp, a dla naszej kieszeni -11zł, bo przecież Vat :) Jak widać nie opłaca się to w absolutnie żadnym wypadku i nikomu.

korpusz:
Zdobycie TC jest prosciutkie :P wlaczasz allegro, kupujesz przelewik, jak w tym samym banku to po chwili lub tego samego dnia masz juz TC. Sam od stycznia w ten sposob kupuje TC i najdluzszy czas dostawy TC to byly 2 dni bo sprzedawca byl u rodziny czy jakos tak.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej