Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z płatnością - karty Visa
Maver:
--- Cytat: Xarthias w Maj 09, 2007, 14:18:37 ---Mav - ja przez długi czas płaciłem eKartą za Evkę bez problemów :)
Tak od marca 2005 przez ponad rok (może i półtora z przerwami). Wywaliłem ją jak sobie cc wyrobiłem :)
--- Koniec cytatu ---
No to moze w sposob losowy wybieraja komu dziala a komu nie.
Ja kiedy zakldalem konto w 2004 roku zaplacilem za EVE eKarta mBanku. Potem oplacajac abonament mialem juz problemy. W efekcie czego po mailach do CCP i do mBanku dowiedzialem sie ze CCP zle autoryzowalo te karty. Mieli to naprawic i chyba nawet naprawili.
Niestety kiedy teraz probowalem wykupic abonament placac eKarta dostalem ten sam komunikat co wtedy (chyba cos podobnego do tego o czym pisze Khaberh. Tak czy siak olalem sprawe i kupilem abonament normalna VISA Classic, a teraz wogole olalem abonamenty (bo nie lubie automatycznego sciagania kasy z mojej karty) i jade na TC kupionym na allegro.
Tak czy siak wynika z tego ze od dawna CCP ma jakies problemy z kartami platniczymi/kredytowymi. Jakiekolwiek nie byly by powody to za czesto jakies narzekania slychac ze komus cos nie dziala, albo ze ktos musial czyscic cache przegladarki czy inne dziwne wytlumaczenia.
Xarthias:
Z eKartami był tylko jeden problem - nie ściągało z nich automatycznie kolejnych opłat, trzeba było za każdym razem od nowa... No i trzeba było pamiętać o przelaniu kasy na eKartę...
A płaciłem ja i wiem jeszcze o co najmniej 3 osobach, które też nimi płaciły przez dłuższy czas.
Natomiast tak coś mi się przypomina, że pod koniec zeszłego roku było jakieś info odnośnie płatności eKartami, ale szczegółów nie pamiętam.
korpusz:
Moje problemy z eKarta mbanku zaczely sie wstyczniu to tez zaczolem kupowac TC na allegro, jednak w lutym odpalalem nowe konto i platnosc za nie eKarta przeszla bez problemu potem probowalem maina przedluzyc i nie dalo rady.
Wiec pierwsza platnosc przy zakladaniu konta mozna zrobic eKarta, natomiast z oplata za abonament byly i chyba są problemy.
Skeer:
i nadal są :-\
Nie chcą zaakceptować mojej visy electron z mBanku (pokazuje not authorized powyżej pól z danymi osobowymi). Can anyone help me?
PS myślę też o time code, ale jak to zrobić? Nic nie wiem... :-\
pticu:
visa electron to nie eKarta :) musisz sobie zamowic eKarte w mbanku
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej