Eve Online > Dyskusje ogólne

Mala walka capitali (fraps)

<< < (3/7) > >>

Voulture:
Jest skumulowana agresja to cosię dziwić, że takie historie wyzwalają zbyt wiele emocji. Sprawa faktycznie dosc kontrowersyjna i mozna sie klocic w nieskonczonosc czy wklejac czy nie wklejac, wiec sprawe mozna w sumie olac. NIkt nie wplynie na to, by ten km zostal z killboardu sciagniety, wiec i nie ma o czym mowic. Nie bede ocenial.

Sciaga sie, rezerwuje sobie miejsce na komentarz filmiku ^^

marcoos:

--- Cytat: Rhovana w Kwiecień 28, 2007, 15:42:53 ---marcoos dasz rade te screeny załatwić? bo by mi sie przydały do pewnego projektu 8)

--- Koniec cytatu ---

ee... jakie screeny? ja nie byłem na tej akcji :)
nie latam wyverną... gadaj z wolvem....  :coolsmiley:

Vic Brunner:
ja tam jestem bardzo ciekawy czym Wollverine tankowal shielda? pasywnie? bo tam zandego modulku do tanka nie widzialem a czasem tak zasuwal ten tank ze az milo bylo popatrzec :)

Xarthias:

--- Cytat: Vic Brunner w Kwiecień 28, 2007, 17:51:49 ---ja tam jestem bardzo ciekawy czym Wollverine tankowal shielda? pasywnie? bo tam zandego modulku do tanka nie widzialem a czasem tak zasuwal ten tank ze az milo bylo popatrzec :)

--- Koniec cytatu ---
Jak to czym... Wyvernem :) Remote boosterki i do przodu :)

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Vic Brunner w Kwiecień 28, 2007, 17:51:49 ---ja tam jestem bardzo ciekawy czym Wollverine tankowal shielda? pasywnie? bo tam zandego modulku do tanka nie widzialem a czasem tak zasuwal ten tank ze az milo bylo popatrzec :)

--- Koniec cytatu ---

Jak to czym? Ktos go boostowal Remote'ami  ;D

EDIT:
O... Xart jak zwykle byl szybszy w odpowiedzi :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej