Eve Online > Dyskusje ogólne

Mala walka capitali (fraps)

<< < (2/7) > >>

Rhovana:
heh dobra akcja Ggratz :)

btw. Miałbym proźbe do pilota Wyverny o pare screenów tego shipa bo na eve-files znalazłem tylko jeden sensowny :P

Gacul:

--- Cytat: ew ewr w Kwiecień 28, 2007, 14:16:39 ---Tylko, że to zrobiły 2-3 osoby. Widać, że może spodziewali się czegoś więcej niż 1 carriera. Ciekawe czy Ty miałbyś odwagę myszkę złapać siedząc w matce, a może rączki by się trzepały?

--- Koniec cytatu ---

Widzialem jak 13 osobowy gang w shipach t1 sciaga carreira, wiec ten wyczyn na mnie wrazenia nie robi. Co do odwagi to zapytaj sie kilu osob z CVA co wyprawiam :P Moge Ci powiedziec ze pierwszego bs'a kupujem za  cala swoja kase i wdupilem go po 20 min latania. Straty statkow nei robia na mnie juz wrazenia, zaduzo ich bylo   :buck2:

marcoos:

--- Cytat: Gacul w Kwiecień 28, 2007, 13:54:05 ---Sciągniecie carreira przy uzyciu 2 matek,  dreada i 2 commandow nie jest wielkim osiagnieciem :D Jak zobaczylem, ze carrier wybucha przy ok 75% hp hulla to spadlem z krzesla :2funny: Wycackał ich i nie dal im kill malia :crazy2:

--- Koniec cytatu ---

Tu nie chodziło o przewagę (bo to był klasyczny gank), ale o killmail, który został zrobiony i wklejony na KB D2 i od razu zaczęły się gadki, że to nie miało miejsca i że całe d2 żyje z tworzenia fake killmaili (sprawa KM posów).

Film ten pokazał także, jak sprytnie myśliwy może stac się zwierzyną - dominix był ewidentną podpuchą i carrier wleciał na pewniaka, żeby zgankować naszych... jak zobaczył dzwonki cyno to pewnie troszkę szczęka opadła...

Faktem jest, że gościu miał dobrego tanka i pewnie self destruct miał także na celu "ukrycie" fita i brak możliwości zlootowania tego co zostanie.  8)

Rhovana:

--- Cytat: Gacul w Kwiecień 28, 2007, 15:03:01 ---Widzialem jak 13 osobowy gang w shipach t1 sciaga carreira, wiec ten wyczyn na mnie wrazenia nie robi. Co do odwagi to zapytaj sie kilu osob z CVA co wyprawiam :P Moge Ci powiedziec ze pierwszego bs'a kupujem za  cala swoja kase i wdupilem go po 20 min latania. Straty statkow nei robia na mnie juz wrazenia, zaduzo ich bylo   :buck2:

--- Koniec cytatu ---

qwa tak samo na temat jak Baz... co to ma wspólnego z Twoją odwagą? i kogo obchodzi twoja odwaga i twoje wdupianie shipów. Dobrze zaplanowany gank, dobra akcja. Ja też widziałem jak 12 besów rozwala tanathosa, ale co z tego? 

marcoos dasz rade te screeny załatwić? bo by mi sie przydały do pewnego projektu 8)

Michieru:
Meheh z tego wszystkiego najbardziej rozbawil mnie ten uber whine na forum... zenada :)

Nicely done, D2  O0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej