Eve Online > Dyskusje ogólne

Mala walka capitali (fraps)

(1/7) > >>

Tynstar:
Link do strony z naszym frapsem  :knuppel2: :knuppel2:

http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=511376

marcoos:
Tynek... ochujałeś? :)) przecież ludzie nie robili tego dla sławy  :-X

Gacul:
Sciągniecie carreira przy uzyciu 2 matek,  dreada i 2 commandow nie jest wielkim osiagnieciem :D Jak zobaczylem, ze carrier wybucha przy ok 75% hp hulla to spadlem z krzesla :2funny: Wycackał ich i nie dal im kill malia :crazy2:

poconick2:

--- Cytat: Gacul w Kwiecień 28, 2007, 13:54:05 ---Sciągniecie carreira przy uzyciu 2 matek,  dreada i 2 commandow nie jest wielkim osiagnieciem :D Jak zobaczylem, ze carrier wybucha przy ok 75% hp hulla to spadlem z krzesla :2funny: Wycackał ich i nie dal im kill malia :crazy2:

--- Koniec cytatu ---

Tylko, że to zrobiły 2-3 osoby. Widać, że może spodziewali się czegoś więcej niż 1 carriera. Ciekawe czy Ty miałbyś odwagę myszkę złapać siedząc w matce, a może rączki by się trzepały?

Wiesz, ja wole że self destructa gość robi. Bardziej go to może zaboleć, to tak jak trzymanie poda scramblem i nie strzelanie. Killmail nie jest dla mnie ważny, nie o niego chodzi chyba przecież? No chyba że ktoś się lubi tym podniecać.

Podobają mi się takie filmiki, coś 'świeżego', czego nie widać każdego dnia.

Loc0:
Na forum e-o dobrze napisali "I looked at the title then your alliance and expected something else" nie bierz tego osobiscie ale macie tam kogos od skladania filmikow na pewno to niech "luzne" frapsy doklada do wiekszej calosci bo tak sam w sobie to jednak nie robi wrazenia. Gratki - tak czy tak chodzi o killa a nie sam filmik ;]
Pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej