Eve Online > Dyskusje ogólne
Kultura gry i korporacje polish-only
Venzon 2003:
ja lubie uzywac slowa "kurwa" w przyjaznej formie: "...Part, kurwo jebana, czy moglbys zaczac mocniej strzelac" :2funny:
Asoth:
Co wy się go tak czepiacie, z takimi poglądami chłopak musiał mieć ciężko w życiu...
a na dodatek z niczym sobie sam nie umie poradzić, pewnie zawsze wołał : mamusię, tatusia, nauczycielkę, policję a tu gdzie oni nic nie mogą woła GMa...
...więc proszę więcej wyrozumiałości dla niego.
Maver:
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 26, 2007, 15:31:32 ---Takie wątki robią cuda dla odwiedzalności centrali: 67 zarejestrowanych użytkowników na raz. Rekord wszechczasów... I niech mi ktoś powie, że dobry flejm nie jest dobry :2funny: :2funny: :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Nie no, dobry flejm nie jest zly.
Przynajmniej cos sie dzieje i mozna poczytac "duperele" w czasie DT.
Ja mysle ze nalezalo by wprowadzic tradycje i przy kazdym (no albo choc raz na tydzien) DT prowadzic jakiegos ladnego flejma. Trzeba by tylko jakiegos producenta zatrudnic ktory bedzie wymyslal co tydzien tematy :2funny:
Yogos:
--- Cytat: Maver w Kwiecień 26, 2007, 15:52:27 ---
--- Cytat: Xarthias w Kwiecień 26, 2007, 15:31:32 ---Takie wątki robią cuda dla odwiedzalności centrali: 67 zarejestrowanych użytkowników na raz. Rekord wszechczasów... I niech mi ktoś powie, że dobry flejm nie jest dobry :2funny: :2funny: :2funny:
--- Koniec cytatu ---
Nie no, dobry flejm nie jest zly.
Przynajmniej cos sie dzieje i mozna poczytac "duperele" w czasie DT.
Ja mysle ze nalezalo by wprowadzic tradycje i przy kazdym (no albo choc raz na tydzien) DT prowadzic jakiegos ladnego flejma. Trzeba by tylko jakiegos producenta zatrudnic ktory bedzie wymyslal co tydzien tematy :2funny:
--- Koniec cytatu ---
E tam wymyślać eve samo wymyśli np wystarczy się delikatnie zapytać czy przypadkiem No quater nie dostało po piździe przy obronie posa bo sporo ich dynda na KB TRI i widać też ospreye PTF. A np. BUFU wtedy w 0.4 radośnie noobów wycinało. >:D
Venzon 2003:
a co! :knuppel2:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej