Eve Online > Dyskusje ogólne

Kultura gry i korporacje polish-only

<< < (14/27) > >>

White_Haven:
Ej, no kufa, wolniej bo nie nadążam.....

O mamusiu, ja w życiu tylu ludzi na raz na Centrali nie widziałem :o

eeeee, wracam do pracy bo tu pierdolenie kotka za pomocą młotka się odbywa głównie :buck2:

Xarthias:

--- Cytat: marcoos w Kwiecień 26, 2007, 15:35:18 ---działaj ArchenTheGreat.... xart tylko czeka żeby wkroczyć i zbanować za chamskie odzywki  O0

--- Koniec cytatu ---

Eeee... Ale kogo?  :2funny: :2funny: :2funny:
Żeby zasłużyć na banana na centrali to się trzebaby było nieźle "zasłużyć"...
Chociaż, przyznam się wam, że czasem mam ochotę co poniektórym założyć czasowego muta... Nie, nie Bazowi, bo przynajmniej śmiesznie jest  :D :D :D tylko tym, co to się nie chce słownika użyć i walą "mugł" "jusz" "kórwa"...
 :2funny: :2funny: :2funny:
A, no i jeszcze Ellaine za zbyt długiego nicka  :2funny: :2funny:

Yogos - ja nie mówię, że to już flejm, tylko proszę, żeby mi dać znać jak już będzie :P  :D :D :D

LosBekoczoS:
zolt zolt doniesiesz namnie jak napisze "fucking amarrians piczys" ?? doniesiesz ?? powiedz powiedz :D

odpowiedz z mojego pytania na spostrzegawczosc zadanego wczesniej:

1 sytuacja to realny swiat REALNY\
2 sytuacja jest tylko w grze TYLKO W GRZE jesli i to juz ci przeszkadza czas odejsc do komputera zrobic pare wdechow znalezc sobie jakies zajecie na godzinke dwie a moze i cale zycie. Eve niejest slodko pierdzaca second life a poprostu gra jesli uwazasz ze zostales obrazony wez takiego typa na prv powiedz mu zeby wyskoczyl na gole klaty a jak penia to napisz jego kolegom na local ze ten i ten co sie stawial spenial zwyklego 1 na 1 :D a nie odrazu do GMamusi leciec :D

Zolthar:
Bekocz  wlasnie poszla petycja ty niedobry minmatarze, fu fstyć sie ty ... nio ale vci nabluzgałem :P

Vic Brunner:
ale Wy, kórwa, wszyscy jestescie zalosni... kórwa...
ide se stad, kórwa
(szczegolnie jak eve juz dziala :P)

Masz muta na minutę za każdą kórwę  :D :D :D :D :D
X.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej