Eve Online > Dyskusje ogólne

Kultura gry i korporacje polish-only

<< < (7/27) > >>

Xarthias:
JPK...
Pomijam już "wrażliwość" niektórych czy chamstwo innych... Ale wkurwia mnie gadanie, że Polacy to to, Polacy to tamto, że takie chamstwo to tylko Polacy...
Wstydzisz się bycia Polakiem? To zrezygnuj z obywatelstwa, a nie pierniczysz jakieś głupoty... I nie tylko Ty, bo w wielu wątkach jest "typowo polskie narzekanie", "typowo polskie pieniactwo", "typowo polskie awanturnictwo" itd...
Jak już ktoś się o "typowo polskich" zachowaniach wypowiada, to niech najpierw pozna zachowania innych nacji równie przekrojowo, a nie pierniczy żeby pierniczyć.
Przyleć proszę do domain i poczytaj co czasami ruskie wypisują na localu w Ashab, Penirgman, Amarr. O ile jesteś w stanie odcyfrować cyrylicę. A to tylko przykład. Nie znam niemieckiego, ale "scheise" czy "verfluchten" rozumiem i też nie są to słowa niespotykane... A wręcz przeciwnie.
Nie róbmy więc z igieł wideł, a z Polaków jakiś chamów, pieniaczy i prostaków. Wszędzie się zdarzają idioci, ale na ich podstawie nie można całego narodu oceniać.
No.
A poza tym lol, petycja?  :2funny:

PS. Ale macie tempo:
--- Cytuj ---Uwaga - podzczas pisania wysłano 11 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
--- Koniec cytatu ---

Venzon 2003:

--- Cytat: ArchenTheGreat w Kwiecień 26, 2007, 14:49:06 ---
--- Cytat: Lukis w Kwiecień 26, 2007, 14:42:06 ---szkoda tez, ze trzymasz sie takich zlamasow jak triumv a nie latasz ze swoimi  :knuppel2:

--- Koniec cytatu ---

Po raz kolejny widzę taki pogląd. Możesz to rozwinąć? Dlaczego miałbym porzucić ludzi, z którymi latam od trzech lat i przejść do innych, zupełnie mi obcych? Tylko dlatego, że są Polakami?

--- Koniec cytatu ---

Rob jak chcesz, albo jestes z nami albo przeciwko nam :)
...u nas masz juz przechlapane za szwedanie sie w konstelacji i za chec sciagniecia posow... i mam w dupie, ze to tylko gra :D
Nie wiem dlaczego, ale gdyby to ion core byl na miejscu tri to chyba nikt by nie byl do nich jakos zle nastawiony... poprostu byloby zabawnie :D

Vic Brunner:

--- Cytat: Lukis w Kwiecień 26, 2007, 14:42:06 ---
Rob jak chcesz, albo jestes z nami albo przeciwko nam :)
...u nas masz juz przechlapane za szwedanie sie w konstelacji i za chec sciagniecia posow... i mam w dupie, ze to tylko gra :D
Nie wiem dlaczego, ale gdyby to ion core byl na miejscu tri to chyba nikt by nie byl do nich jakos zle nastawiony... poprostu byloby zabawnie :D

--- Koniec cytatu ---

Venz - Ty nie medrkuj tylko carriera odpalaj... trza nam troche stufu wywiezc z Venal poki jeszcze mozemy :D ;D :tickedoff:

Zolthar:
Oj ale bym cie tępił gdybyś mieszkał na moim osiedlu Archen :D

ArchenTheGreat:

--- Cytat: korpusz w Kwiecień 26, 2007, 14:47:58 ---Rozumiem, że oprócz powiadomienia GMa o niestosownym zachowaniu tych osób, rozmawiałeś też z CEO ich corpa, a ponieważ to też nie pomogło to napisałeś do władz c0venu o zaistniałej sytuacji czego skutek był podobny jak skontaktowanie się z CEO. Dlatego szukasz sprawiedliwości na forum eve-centrali wiedząc, że jest duże prawdopodobieństwo, że zakończy się to flejmem oraz mając nadzieje na pomoc osób postronnych w uskutecznieniu linczu na osobach które wyrażają się na localu w chamski sposób. Ciekawe co zrobisz jak to nie pomoże, może topic na eve-o ??

--- Koniec cytatu ---

Cóż, nie chciałem aby ta sprawa wiązała się z Covenem. Z mojej winy to nie wyszło za co przepraszam. Nie było moją intencją oczernianie żadnego aliansu. Zdaję sobie sprawę, że w wszędzie znajdą sie czarne owce.

Umówmy się, że chodziło mi raczej o ogólne zjawisko. Coś co widać również na tym forum: akceptację dla chamstwa. Podyskutujmy może czy to co zacytowałem jest przez Ciebie akceptowalne, a jeśli nie to co byś zrobił w mojej sytuacji?

Moim zdaniem to nie jest sprawa kwalifikująca sie dla CEO ale raczej na warning od GMa. Z reguły kontaktowałem się z CEO w sprawach nieuszanowania pojedynków, spamowania w localu, spamowania convo i pomniejszego smacku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej