Eve Online > Dyskusje ogólne
Kultura gry i korporacje polish-only
korpusz:
Rozumiem, że oprócz powiadomienia GMa o niestosownym zachowaniu tych osób, rozmawiałeś też z CEO ich corpa, a ponieważ to też nie pomogło to napisałeś do władz c0venu o zaistniałej sytuacji czego skutek był podobny jak skontaktowanie się z CEO. Dlatego szukasz sprawiedliwości na forum eve-centrali wiedząc, że jest duże prawdopodobieństwo, że zakończy się to flejmem oraz mając nadzieje na pomoc osób postronnych w uskutecznieniu linczu na osobach które wyrażają się na localu w chamski sposób. Ciekawe co zrobisz jak to nie pomoże, może topic na eve-o ??
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Lukis w Kwiecień 26, 2007, 14:42:06 ---szkoda tez, ze trzymasz sie takich zlamasow jak triumv a nie latasz ze swoimi :knuppel2:
--- Koniec cytatu ---
Po raz kolejny widzę taki pogląd. Możesz to rozwinąć? Dlaczego miałbym porzucić ludzi, z którymi latam od trzech lat i przejść do innych, zupełnie mi obcych? Tylko dlatego, że są Polakami?
Yogos:
Hehe ja tam lubie mały smack dodaje smaczku do późniejszej walki. Ale oczywiście wszystko w granicach przyzwoitości i smack to nie wulgaryzmy. Nie toleruje niektórych zachowań wogóle np. wjazdy na rodzine. A że komuś czasem napisze że jest noobem i lubi sie smyrać siusiakami po czole ze swoimi kolegami na stacji zamiast wydokować i rozprostować kości(blastery) z Yogoskiem to co z tego :2funny:
Pamiętam jak Partrige Clerica swego czasu spotkałem koło Amarr heheheheh rozmowa była treściwa i liczę że zaczęty wtedy smack gdzieś kiedyś skończy się podem (lepiej jego jak moim) :knuppel2:
Vic Brunner:
Nie no panowie. .zejdzcie z Archa... podjal bardzo powazny temat dla nas wsyztskich.. kazdy z nas spotkal sie z tego typu zachowaniem nie tylko w eve-o a takze i w realu i naszym obywatelksim oboawiazkiem jest walczyc z tym chamstwem i drobnomieszczanstwem.
Byc moze nie wszyscy sobie zdajecie z tego sprawe, ale obcowanie z takim flame'em ma silny wplyw na psychike umyslu, szczegolnie mlodego, ktory chlonny jest jak gabka. Kilka takich spotkan z jakims bluzgajacym pijaczkiem czy innym elementem marginesu spolecznego moze spowodowac w umysle takiego mlodego czloiwieka niepowetowane zniszczenia i straty. Jego psychika moze byc juz nie do odratowania, wypaczyc sie na rzeczywistosc co moze zaowocowac nieprzewidywalnym, irracjonalnym zachowaniem, czasem nawet narazajac otoczenie!
Tak wiec widze jedynie dwa sposoby reakcji na tego typu zachowanie:
- izolacja czynikow majacych wplyw na psychike mlodego czlowieka, albo:
- izolacja mlodego czlowieka na taki wplyw
w obu przypadkach rozwiazanie jest proste:
zamknac w ciemnej komorce!!!! problemy sie skoncza
:2funny: ;D
btw - czy ktos robi jakis kurisk carrierem z okolic q61 do Empire? musze troszke stuffu przewiezc :2funny:
NAWET zaplace :D
ArchenTheGreat:
--- Cytat: LosBekoczoS w Kwiecień 26, 2007, 14:45:16 ---normalnie ĘĄ bułkę przez bibułkę
Arch rozumiem ze jak widzisz ze ktos klnie na ulicy lecisz na policje. Codziennie zglaszasz sie do dobrowolnych spolecznych pomocy przy sprzataniu ulic, a jak widzisz ze ktos ciebie mija autem jak ty jedziesz 50km/h w terenie zabudowanym to odrazu dzwonisz na policje.
--- Koniec cytatu ---
Pijany ochroniarz na stacji benzynowej, który mnie zaczepiał skończył z tego co wiem w areszcie. Nie sprzątam ulic ale na swoje usprawiedliwienie napiszę, że oddaję krew. A wariatów/pijanych na drodze parę razy zgłaszałem i owszem, aczkolwiek za grubsze rzeczy niż przekraczanie prędkości (Star jadący pod prąd na autostradzie, do tej pory nie wiem jak mu się to udało).
--- Cytuj ---Naprawde Arch zrozum chodzbys napisal do wszystkich mozliwych instytucji swiata, chodzbys napisał ze ktos ciebie zjebal przeslal tlumaczen tysiac to ccp nie zbanuje go bo a) niemaja logow b) loga jak ty klniesz i krzyczysz na lokalu moge zrobic w wordpadzie + kolega mi to majchnie w photoshopie w jakies 3 min.
--- Koniec cytatu ---
Nie chodziło mi o zbanowanie człowieka. Wydaje mi się jednak, że warning od "kogoś z góry" spowoduje, że pójdzie on po rozum do głowy. Znam parę osób które dostały warningi za teksty w localu, w bio i nazwy statków więc najwyraźniej to działa.
--- Cytuj ---Co do zachowania i naglego pojawienia sie duzych ilosci tresci z twojej storony musze wyjatkowo zgodzic sie z ( tfu tfu fuj ble ) znajomym amarrem i stwierdzic ze probojesz black PijaR ale ci to wyjatkowo sztucznie wychodzi i naprawde slabo znasz polakow zeby nie wiedziec ze chodzbys nasikal tutaj pokazal zdjecia zolta w rozowych stringach ci ludzie ( polacy ) niesa zgraja z eve-o forum gdzie jak ktos rzuci txt claimujemy venal to ci sie odrazu poddadza zwioza wszystko i pseplosą
--- Koniec cytatu ---
Piszę dużo bo akurat mam czas i mam powody do pisania. Jeśli zabranie jednego albo drugiego to pisać przestanę.
Przyznawanie sie do Venal widzę jest solą w oku więc postaram się unikać tego tematu. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej