Eve Online > Dyskusje ogólne

Kultura gry i korporacje polish-only

<< < (21/27) > >>

Vic Brunner:
wycinek rozmowy z typowego dnia GMa CCP...
- Czesc John
- Ellou Mike.. browarek przynioslem... mamy cos dzis ciekawego?
- Taaa  kurwa.. niestety znowu jakies niedopchniete, przewrazliwione matoly przyslaly pare petycji, bo sie poczuly obrazone na localu..
- Ehh... ze tez kurwa nie potrafia sie sami soba zajac, badz swoimi problemami, tylko zwracaja dupe powaznym ludziom kurwa...
- Ano racja.. otworz mi butelke... ahhhh. dobre hehe... Ty wiesz, ja to mysle, ze niektorzy z nich to sie na nas kurwa uwzieli normalnie.. przypierdalaja sie z tymi petycjami za kare bo kurwa w Jita laga mial ktory minutowego i ma problemy z handlem...
- Albo traffica na gate i stracil swoje smieszne skarby z kerbira w 0.4 hehe jak go jacys piraci pojechali..
- Noo.. dobra dawaj jakas petycje.. co my tu kurwa mamy... hmmm... "Szanowne CCP. Dnia 3 maja o godzinie 13:25 zostalem obrazony przez gracza o nicku Yaramara. Na moje prosby o zaprzestanie inwektyw gracz wybuchl smiechem i urzyl duzo bardziej obrazliwych inwektyw dotyczacych mojej rodziny. Prosze o interwencje w tej sprawie. Do petycji dolaczam wklejona rozmowe pomiedzy nami. Jest ona po malazyjsku, wiec ponizej przedstawiam tlumaczenie. Z powazaniem Juzio."
- Hehehehe dobre... pokaz no to tlumaczenie, bo za chuj malazyjskiego nie znam...
- Buhahahaha... dobre, dobre... nie dziwie, ze sie tak gosc wkurwil.. zobaczmy no kanarka...
- No ten Juzio to jakis zasmarkany nobek, ty zobacz nawet on low-secu nie powachal... a nie sorry.. raz mial wlot do 0,4 ale go zestrzleli hehe.. ja pierdole, co za lamuch, ze takie osly graja w te gre hehe.. eh.. to jego juz 6ta petycja w podobnym temacie.. kurwa co za kapusiowaty chujek...
- No i dziwisz sie takiemu, ze sle kurwa petycje.. pewnie szerszy jest niz wyzszy, okulary -10 na kazdym szkle, nasmiewaja ie z niego wszyscy wiec rekompensuje se swoje problemy z reala kablowaniem wszystkich naokolo.. w grze moze wrezcie sie postawic i "im pokazac".. heh kurwa... powinno sie zdjecie podczas rejestracji dolaczac co by eliminowac takich zfrajerzonych chloptasiow z problemem kompensacyjny,...
- Buhehehe... dobra ale cos mu odpisac trza nie?
- No kurwa jasne.. Ty Mike wez odpisz bo mnie az rece swiezbia, zeby mu cos milego napisac..
- Dobra... znaczy sie trzymamy sie ustalonych wytucznych i zasad?
- Do chuja ta... no a jakzeby inaczej? co ty, kurwa chcesz zeby kto pomyslal, ze sie firma nie interesuje swoimi klientami?  Mamy byc powazni i konkretni... klient nasz pan i te inne pierdolenia...
- Dobra... no to jadziem... hmm... " Drogi Graczu Juziu... Twoja petycja zostala rozpatrzona. Zwazywszy na fakt zlamania punktu 2.2 i 2.4 regulaminu Evetykiety przez gracza o nicku Yamarama zostanie on ukarany ostrzezniem a takze tygodniowym banem. Przepraszmy za zachowanie tego gracza, jednazke niestety nie mamy zadnego wplywu na zachowanie wszystkich graczy. Z powazaniem, EVE Gms"...  seeend... no i poszlo... hehe jednego frajera mamy z glowy.... ok, od tego wysilku intelektualnego az mi w gardle zaschlo.. pierdolne se kolejnego browarka to mi przejdzie..
- Ty pierdolnales sie w nicku goscia... yaramara a nie Yamarama..
- Ups.. a jednej chuj z tym.. i tak ten cwel pewnie nie zauwazy.. hehe..  to co banujemy goscia?
- A po chuj...  Kapus odleci z zachwytu juz po samej pozytywnej odpowiedzi.. dajmy chlopakowi pograc.. warninga mu mozemy wyslac... dobra zdrowko...
- No ba.. lusnim bo usmiem.. na pochybel ciotom i cwelom..
- Na pochybel... Ty wiesz co se pomyslalem..
- No?
- Jak wszedl ten EVEVoice czy jak to tam.. to dopiero sie zaczna petycje.. kurwa.. tylko ciekawie mnie jak oni dowody beda przedstawiac...
- no jak to. .beda nagrywac i slac pliki..
- O kurwa... i my to wszytsko bedziemy musieli odlsuchiwac.. chuj gdy po angielsku, ale gdy po jakims chinsku, albo kurwa polsku?
- No bedzie jazda.. bedzie... az mi sie pracowac odechcialo..

Ellaine:
Raczej tak nie jest. To jest ich praca, sa przede wszystkim GMami, graczami ewentualnie dodatkowo. Z ich punktu widzenia nie ma godnych pogardy kerbirow i super fantastycznych godnych podziwu piratow tylko gracze ktorzy placa abonamenty z ktorych maja pensje.
Petycja nie idzie o obraze, bo nikt nie napisze petycji jesli go obraze w stylu "ty minmatarski brudasie" albo "ty tchorzliwy camperze". Ida za jezyk, rownie dobrze za "ty kurwo" co "o kurwa strzelaja do mnie". I jest to super prosta petycja, dla GMa sama radosc - sprawdza czy na tego gracza bylo duzo takich petycji, i jesli okazuje sie w istocie nagminnym uzytkownikiem malo kulturalnego jezyka, to sie mu zapewne wysyla uprzejme upomnienie. Bo i jest to zlamanie EULA;

--- Cytat: EULA ---#  You may not use any abusive, defamatory, ethnically or racially offensive, harassing, harmful, hateful, obscene, offensive, sexually explicit, threatening or vulgar language. (Alternate spelling or partial masking of such words will be reprimanded in the same manner as the actual use of such words.)

--- Koniec cytatu ---

Vic Brunner:
ale kto twierdzi, ze tak jest? :)
pisalem to z duzym przymruzeniem oka :)

z drugiej strony, to, ze jest to ich praca nie oznacza, ze przychodza do pracy wsciekle powazni, wsciekle powaznie traktuja wszytsko i wszystkich.. my znamy tylko efekty ich pracy nic wiecej. .a to w jaki sposob pracuja, jakie opinie maja i wyrazaja miedzy soba to juz moze byc zupelnie inna sprawa :)

aceed-:
heheheh Vic, dobry ten tekścik :)

Gratuluję wyobraźni :)

Michieru:
No, tekścik fajny... Ale nie musiałeś od razu peplać publicznie, że BUFU dostało posadki w CCP  :buck2:

...A tak na serio, to czytając to poczułem się jak na corp channelu  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej