Eve Online > Dyskusje ogólne

Kultura gry i korporacje polish-only

<< < (22/27) > >>

MightyBaz:

--- Cytat: Michieru w Maj 07, 2007, 05:08:11 --- Ale nie musiałeś od razu peplać publicznie, że BUFU dostało posadki w CCP  :buck2:

--- Koniec cytatu ---

ze jak?

Goomich:
Ano tak, że czasami czytanie całego posta pomaga w zrozumieniu jego treści.

Zolthar:

--- Cytat: Hastrabull w Maj 02, 2007, 11:10:00 ---odgornie uprzedzam, przeczytalem tylko dwie pierwsze strony watku, ale jedno mnie uderzylo.

Z jednej strony osoba, ktora wysyla petycje na 'wyrazajacych' sie graczy
z drugiej strony ludzie mowia 'nie kabluj'.

No coz. Mozecie mnie za to znienawidziec, ale ja za kazdym razem, jak ktos jest za cwany na localu (czyt. jedzie po mnie albo moich znajomych), to nie cackam sie, tylko wysylam petycje z informacja, ze czlowiek zachowal sie obrazliwie.

--- Koniec cytatu ---

A bo ty sztywny p#$\#ny d%$#ek jesteś i tyle, masz racje znienawidzilismy cie... ups kolejna petycja poszła fak, chyba se już nie pogram w eve

/Update

Pszam psze pana nie tak to chciaem napisać, miało być : "a bo szanowny kolega troszeczkę sztywny jest, i zachowuje się delikatnie niestosownie, ma rację kolega, zmieniliśmy nasz stosunek do kolegi osoby... " no może teraz nie będzie petycji.

Deaell Portt:
No i wlasnie przez takie cos, duza ilosc polskich graczy nawet nie zbliza sie do polskich korpow  O0 . Kiedys wszedlem na kanal jednego z polskich korpow (z litosci nie napisze jakiego) i najblizsze dla mnie okreslenie to zwierzeta :-). W kazdym razie bylo to dla mnie traumatyczne przezycie, ktore jednak nie zafascynowalo mnie na tyle, zeby w to sie glebiej wbijac. Po przeczytaniu tego topika , az chcialoby sie zapytac po ile wy macie lat, ale .....po co mi ta wiedza. Pozdrawiam NORMALNYCH polskich graczy w EVE.

vulor:
A ja pozdrawiam Ciebie i wszystkich innych NIENORMALNYCH!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej