Eve Online > Wsparcie techniczne

Sprzęt pod evke.

<< < (2/9) > >>

LosBekoczoS:
Zgadzam sie posiadam P5B deluxe. Wspaniale chodzi wszystko na niej jedyna wada ( jak dlamnie ) brak zlacza LPT. Duze mozliwlosci OC sterowanego z windowsa :D  !!  Moj C2D 2,4 na defoult OC poszedl na 3.1 na stockowym chlodzeniu. Bedac juz przy prockach to proponuje  ci doplacic te 400 zl i wziasc E6600 powodem tej doplaty jest wieksza ilosc pamieci w procku 2.13 ma 2mb a 2.4 jako pierwszy ma juz 4mb.

Calkiem niedawno dorobilem sie wlasnie zestawu na C2D. Oprocz mocnejszego procka od ciebie wybralem mocniejsza grafe 8800 gts. Sprawuja sie super 50-60 klatek w blobie ludzi strzelajacych do siebie. Mozliwosc odpalenia nawet i 3 klientow bez odczowania "mula". Naprawde milo sie smiga.

korpusz:
E6600 troche drogi ale chyba warto, zastanawiałem się zobaczę czy dam rade. Co do dysku to mam mieszane uczucia, wybrałem pierwszy lepszy gdyż z doświadczenia wiem, że w ogólnym rozliczeniu wszystkie dyski wypadają tak samo. Jednak jeżeli ktoś zna dysk który nie zdechnie po 2 latach tyrania 24/7 to chętnie o nim usłyszę. Oczywiście jeżeli jest do dostania w rozsądnej cenie.

LosBekoczoS:
Warto warto uwiez. Lepiej na cos zaoszczedzic i kupic mocniejszy na dluzej niz slabszy i potem znowu za rok wymieniac :) Taksamo jak niewart obecnie kupowac 7900 lepiej poczekac na dniach sa premiery gf 8300-8600 beda tansze od 8800 a posiadaja juz nowsze technologie + obsluge dx 10

korpusz:
hmm... wszystko wskazuje na to, że lepiej poczekać z zakupem kompa do jesieni :/ po z drugiej strony gdzies czytalem, ze podobno intel ma w 3 kwartale roku nowe procki wydac :/ wiec te tez pojda wiecej w dol niz normalnie. No i DX 10 juz wypadalo by miec karte obslugujaca ja. Szczegolnie jak wejdzie lazenie po stacjach.

Obecnie mam:
AMD Athlon XP 2400
768 MB DDR
GeForce 4 Ti 4200 128MB

Chyba sobie tylko ram do kupie. A z samym kompem poczekam

Blaster:
Jezeli obecna konfiguracja ci sie sprawdza to poczekaj ale nie sugeruj sie tylko przewidywanym spadkiem cen bo w ten sposób mozna czekac w niskonczonosc bo co chwila pojawia sie cos nowego a ceny starego spadaja  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej