Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE - Online & Poland

<< < (26/28) > >>

Ellaine:
Eve jest przeznaczone dla elit jak na MMORPG. Eve jest dla tych 5% najbardziej rozwinietych graczy ktorych psychika jest tak dojrzala ze nie placza po stracie statku (albo przynajmniej im przechodzi), a rozwoj intelektualny pozwala zrozumiec jak dziala recharge capacitora.
Natomiast trudno tu mówić o elitach intelektualnych spoleczenstwa jako takiego, Eve nie ogranicza sie do tych gornych 2% spoleczenstwa, ktorzy potrafia czytac ze zrozumieniem zdania złożone i rozumieją co to pierwiastek kwadratowy.

LordJohny:
Komunikaty o anchorowanych wiezach po niemiecku juz sa chociaz jezyk mam angielski.
Ciekawy jestem miny obcokrajowcow jak na alliance mailu pojawi sie to po polsku.

rafaello:
o - wlasnie przypomniales mi gdzie widzialem to szpargolenie :D - dokaldnie tak jak napisales....
co oznacza ze juz tego typu podejscie sprawia problemy

Chivashin:
Krótko i na temat  >:D

Mam kilku kolegów co by chętnie zagrało w EVE Online, ale niema takiej opcji z powodu  braku języka angielskiego.
Evka jest trudna na początku (z powodu ogromu samej gry) dla znających język a co  dopiero dla takich co go nie znają  ;)

Isengrim:

--- Cytat: Gangerson w Czerwiec 24, 2013, 17:42:49 ---Krótko i na temat  >:D

Mam kilku kolegów co by chętnie zagrało w EVE Online, ale niema takiej opcji z powodu  braku języka angielskiego.
Evka jest trudna na początku (z powodu ogromu samej gry) dla znających język a co  dopiero dla takich co go nie znają  ;)

--- Koniec cytatu ---

Mam wrażenie że spora część ludzi grających od lat, i to całkiem "pro", kompletnie nie zna angielskiego, nauczyła się nazw itemków i tyle.

Also: fajne nekro.  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej