Eve Online > Dyskusje ogólne

dread czy carrier?

<< < (3/8) > >>

Ellaine:
Jak nei po drodze. Carrier to ostatni realny hauler do jakiego mozna sie rozwijac po freighterze. Dread ma wieksza ladownie ale nie miesci dodatkowo occatora i ma mniejszy zasieg skoku. Po co robic na niego alta, jak mozna uzyc kolegow do stawiania cyno?

Blaster:

--- Cytat: Ellaine Tash-Murkon w Marzec 09, 2007, 22:01:56 ---Po co robic na niego alta, jak mozna uzyc kolegow do stawiania cyno?

--- Koniec cytatu ---

Kolegom nie o to chodzilo zeby robic carriera na alcie zeby mainem mu cyno stawiac  :laugh:
Chodzi o to ze carrierem zadko sie bezposrednio walczy i uzywa sie go glównie do suppotu gangu a mainowi lepiej przydzielic fightery kiedy jest np w hacu czy reconie  8)

BTW: Ja tam mimo wszystko robie carriera na mainie  O0

Ronin:
Kto tam nie walczy carrierami na close ten nie walczy rhrhhrhrhrh...
Wg mnie capitale mozna podzielic wzgledem rol:
DPS:
motherships >> dread >> carrier
Hauler:
Motherships >> carrier >> dread
Support:
Zastosowanie:
MS >> carrier >> dread (to ma sie podobno zmienic w lipcu podczas kali dwa)

Raan Kern:

--- Cytat: Roninek w Marzec 13, 2007, 06:33:38 ---Kto tam nie walczy carrierami na close ten nie walczy rhrhhrhrhrh...
Wg mnie capitale mozna podzielic wzgledem rol:
DPS:
motherships >> dread >> carrier
Hauler:
Support:
Zastosowanie:
MS >> carrier >> dread (to ma sie podobno zmienic w lipcu podczas kali dwa)

--- Koniec cytatu ---
Cześć Roni :)

Co masz na myśli mówiąc o "zmianie przy kali 2"?

yaakuza:
no wlasnie Roninek czy moglbys rozwinac ten temat o zmianie zastosowania poszczegolnych capitali po Kali 2? czy chodzi ci o te misje lvl6 i 7? :) a jezeli chodzi o ten punkt z haulowaniem to masz na mysli zasieg skoku? Dread jest o wiele gorszy w przewozeniu gratow? W sumie ja sobie tak kojarze, ze skoro carrier uzywa fighterow do obrony to nie zuzywa ewentualnego miejsca w ladowni na amunicje.. Choc z drugiej strony ostatnio czytalem, ze moros ze swoim bonusem do dronek poprostu rozszarpuje inne mniejsze statki  8)  Nie wiem jak to jest z citadelami, ale chyba ze wzglegu na swoja  predkosc nadaja sie tylko na duze powolne rzeczy..  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej