Eve Online > Market
Private Equity Fund
Ezachiel:
Wiem co wiem. Przezyłęm zmiany interfejsu i zasad BPO/BPC dwa czy trzy razy. CCP robi to zwykle "z nienacka" aby przeciwdziałać machlojkom i nieuczciwym transakcjom, jak wiesz nie zwroca ci 15 bil jesli dzis kupisz bpo a jutro wejdzie "patch" "poprawiajcy" ...
I tyle.
Edit : Napisałem post aby podzielić się moimi spostrzezeniami a nie krytykowac pomysl. I udzielic drobnej przestrogi abyś sprawe przemyslal, choc to nie moja sprawa w sumie, i takie "rady" nie sa zgodne z polska tradycja :D
Edit II :
How do we then get blueprint originals in the future?
The short answer, is that you don't. When we transition over to Invention, we would accelerate the last blueprint lotteries. It's only fair that the ones that are already scheduled to go out be delivered. But say that we do the transition in Revelations 1.4, we would be accelerating the current schedule by 4 months. After that, Invention - the player driven way to achieve Tech 2 blueprint copies would be the only way to get into Tech 2.
[...]
Looking forward, perhaps the solution is simply stopping this original work and allowing reserarching of the copies from invention to make the them efficient after the invention process? Perhaps Reverse Engineering should be the mechanism to allow you to further increase the runs of an Invented copy at the cost of less efficiency?
We don't have the answers yet, but sincerely hope you'll participate in this debate
Resumujac, z czasem ( soon ? :D ) zmienia całkowicie sposób pozyskiwania tech II. Zmienia istniejace orginaly t2 w jakis sposób, tak aby jedyna dostępna opcja zdobycia tech II byla invencja. W ciagu najblizszych miesięcy wprowadzą całkowicie machenizm Invention wraz z być może dodatkowymi skillami do tego. Cały proces przyspieszają o 4 miesiace.
MightyBaz:
CCP :knuppel2: scummers?
Gregorius:
Proponuję krucjatę na ich tereny :-)
Baz jak zorganizujesz zbrojną chorągiew, to ja zapewnię wszelkie wsparcie logistyczne (miód pitny, panienki... jakiegoś Barda się skołuje ^^)
A potem urządzimy sobie kulig po szlachecku i zamelinujemy się tam na jakieś... 2-3 miesiące :D
MightyBaz:
ale koni nam brakuje, i pióra nam wypadły
ichahahahaha
Gregorius:
pióra się znajdzie - oskubie się jakieś gallentyjskie łebki... ew. dredy minmatarskie i będzie z czego robić ozdóbki :D
A konie... hmmm może jednak się uda ujeździć Slave Hound ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej