Eve Online > Market

Private Equity Fund

<< < (4/4)

MightyBaz:
na razie szukam chetnych, jak juz beda to sobie wymienimy info...

EvE daje taka opcje , zabezpieczenia - patrz loan w kontraktach,

inna sprawa jakos nie zdarzylo mi sie zebym kogokolwiek oszukal...raczej bylo odwrotnie. Btw wracajac do gry w lipcu po przerwie bylem goly i wesoly, i dzieki temu ze ktos pozyczyl mi na start 1,5b - mam teraz troche wiecej. Dlug oddalem z ustalonym procentem. nawet jest to udokumentowane na stronie Rave. Tam sa potwierdzenia.

nastepnie nie tylko ja bede obracal kasa, nie mam tyle czasu...i ochoty, zeby zajmowac sie finansami jeszcze w EvE, w pracy mam tego z metra

podsumowujac, jak w zyciu...ludzie robia jakos interesy, raz im to wychodzi dobrze a raz widza sie na salach sadowych...
A tak wogole to gra, jesli nawet strace kase, to trudno, zaczne od nowa, w czym problem?

vulor:

--- Cytat: Mighty Baz w Marzec 07, 2007, 12:17:37 ---A tak wogole to gra, jesli nawet strace kase, to trudno, zaczne od nowa, w czym problem?

--- Koniec cytatu ---
W tym, że jak zainwestuje, to stracisz moją kase.

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Mighty Baz w Marzec 06, 2007, 12:41:31 ---chcialbym zalozyc nowy fundusz inwestycyjny, szukam chetnych ...
--- Koniec cytatu ---

A pamietacie goscia ktory zalozyl 1st Interstellar Bank... chodzilo o cos podobnego, kilka miesiecy (2 czy 3) nawet to dzialalo, i nagle gosc sie zmyl... z... ile to bylo? 70 czy 700 mld ISK ?

MightyBaz:
ty nie dasz mi kasy, tylko wsadzisz ja do funduszu, decyzja na co idzie kasa jest podejmowana przez inwestorow
Wiec ryzko sam podejmujesz na tyle na ile wsadziles kasy...nie ma lekko  8)

Nie szukam ludzi, ktorzy dadza tylko kase i powiedza, za miecha chca miec 30% dywidendy - sam mam tyle kasy, ze nie musze ciulac od innych i merdac ogonkiem na widok paru bln,  moge to robic wylacznie dla siebie.

Mam nadzieje, ze zglosza sie takie osoby, ktore wiedza jak to sie robi, a chca wejsc na wyzszy poziom transakcji, dostepnej tylko dla duzych graczy (czytaj duzych alliancow takich jak BoB czy inne takie)

w EvE mozna zdominowac pare obszarow, ale potrzebna jest duzo wieksza ilosc wolnej gotowki , stad bariera wejscia to 10b, a nie jakies skromne pare b.  Potraktuj to jak pvp tylko, ze w biznesie...

Wiekszosc co tak szczypie sie , bo zawsze jest ryzko ..traktuje kase jak dziewice...mozna zawsze popatrzec ale nie wolno jej dotykac...

Tiaa...czyli mowiac krotko i na temat...idziemy na wojne :tickedoff:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej