Eve Online > Centrum Rekrutacyjne

Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj

<< < (181/194) > >>

[SHCK] Crushall:
Chęci ponoć są zawsze potem jest już problem z realizacją. Wszyscy by chcieli ale już na daną godzinę nie dadzą rady, o statki płacz kto dowiezie, jak daleko mamy lecieć, ale dziś wrócimy do domu bo krabic trzeba itp.
Nie ma co narzekać, nikt za was wszystkiego nie zrobi - chcecie czegoś to włóżcie w to minimum wysiłku a jak nie to nie narzekajcie że nie ma co robić.
Odkąd nastał blackout możliwości są przeogromne.

[SHCK] Crushall:

--- Cytat: [WILD5] Gagat w Sierpień 29, 2019, 15:31:30 ---Wspólne latanie to nie problem, zbieramy się i na hordę :).

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---

Zrób eksperyment - ogłoś czas i miejsce to zobaczymy ile osób przyleci. Ja się pisze jak coś, hordę lubię dopieszczać :)

[WILD5] Gagat:
Kiedyś robiłem i odzew na początku był ok, a później coraz słabiej, ale to też z mojej winy, bo nie miałem czasu tego regularnie prowazic

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

[BWTF] Nightwisherek:
Gagat ja na bajta sie nadaję wczoraj mnie Volta zabiła bo nie zauważylem że to Volta, a że miałem zestaw koparek do pvp to jak dopiero zobaczyłem w skanie Orthusy to już byłem na dobre stacklowany. Zazwyczaj się udaje ...hehe nie tym razem. Także ja zawsze chętnie dam dupy :D

ILikeCookiz:
Cześć,
jestem niedzielnym graczem i szukam korpa w ktorym poznam trochę bardziej eve. Konto mam juz od 2014 roku, ale gram z przerwami, mam około 17kk sp zainwestowane głównie w caldarii, zaraz będę mógł latać tengu. Coś tam o grze solo już wiem, ale głównie pve w highsecu i exploracje w wh.

Coś tam już w życiu postrzelałem  https://zkillboard.com/character/95090672/ hue hue...
Chętnie polatam stealth bomberami na pvp, ninja atak i odwrót, bo innego pvp nie umiem.

Wiek 30+, konto omega, stabilny emocjonalnie, byłem na isnlandii.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej