Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
Trinty Weaver:
Czesc Szubrawiec, mysle, ze moze bedziesz pasowal do naszego korpa , Project Haven, latamy w low i jestesmy piratami. Ponizej masz linka do naszego posta rekrutacyjnego , w grze wejdz na nasz pub chat, wieczoram sprobujemy sie z Toba skontaktowac.
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=13394.msg243425;topicseen#new
Alaemortis:
Cześć
Jestem stosunkowo nowym graczem, w Eve gram około tygodnia. O grze wiem jeszcze niewiele ale szybko się uczę. Obecnie zajmuję się eksploracją WH w high sec-u. Status Alpha, ale rozważam upgrade do Omegi (czas pokaże). Gra solo nieco mnie ogranicza więc szukam korpa gdzie mógłbym czegoś się nauczyć.
Preferowany kontakt przez mail w grze
Pozdrowionka.
(Roof Pigeon)
jungli:
Stary dziad, rejestrowalem sie dawno temu ale jakos serca nie mialem do ogromu wiedzy, zima idzie, to mam troche czasu:)
Polatalbym, moge byc miesem armatnim:) Na razie siedze w Galante i probuje lupic czerwonych na asteroidach w poblizu, moglbym pokopac, poexplorowac, jak ktos przygarnie, to taki przynies, podaj, pozamiataj....
Aktualnie malo hajsu w kieszeni ale dziurgam powoli i szukam dla siebie miejsca, zapraszajta Pany!
PS
Humoreska: ostatnio jeden mily czlowiek zamiast mnie zabic w low secu, pomogl mi ubic barona na pasku:)
pozdroofka
oziprolamka:
Witam, niedawno zacząłem przygode z eve, raptem kilka dni temu. Czy są korporacje które przyjmą świerzaka? Chęci do gry są duże jednak widac ze gra jest bardzo rozbudowana a zwykłem zawsze z kims grac. Poradniki sa ale warto zawsze z kims bardziej doswiadczonym pogadac.
Czas w grze - 3 dni
Czas na gre - 2/6h dziennie (zalezy od pracy, czasem wiecej)
Nastawienie na gre - Pve/Pvp mining . staram sie nie ograniczac do 1 rzeczy bo jest ciekawiej (o ile mozna w rozsądnym czasie pobawic sie wszystkim)
Skill pointy - 500k.(z tego co wiem to malo, bo wkoncu dopiero zacząłem)
pozdro. Ozi.
mkx:
ozi ~ pw sprawdz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej