Eve Online > Centrum Rekrutacyjne
Samotny szuka korpa - masz ten problem? Pisz tutaj
[BU FU] Karas:
hehe tam raciarek nie było nawet przed BO, hehe mieliśmy się bawić z lokalsami, ale zaorali nas. Jedyne co robimy to wysyłamy ekspedycje defence fleet https://zkillboard.com/kill/78453801/
W sumie i tak nie byłoby tam co robić. Choć mam kilka fajnych wspomnień z tego okresu. mocno mi utkwiło w pamięci jak raz kolonel tak qrwa ogarnął taaaak ogarnął jak nigdy. Pisze to bez sarkazmu. Vuri pedaU się trochę aktywował. Było fajnie. Ale na dłuższą mete, to tam jest troche dedówa.
Co do obecnego stanu rzeczy gram w gre.
Koń jaki jest taki jest każdy widzi. Wakacje, BO, marazm = dedówa. Jest ciężko, nam również. Ludzie którzy mieli pomysły albo zwyczajnie chęci. Albo nie grają, albo się z deka wypalili. Nikt nie chce się strzelać, ale chętnie mogą wziąć udział aby zajebać jakiegoś frajera. Oto obraz wasz... nasz.
[BWTF] Nightwisherek:
Ciekawe czy kiedykolwiek jeszcze będziemy mieli okazję razem polatać - nie mylić z obok czy przeciwko ;)
[BWTF] Savannah Kado:
Jak reaktywację będzie miał c0ven :-D
Zgudi:
--- Cytat: [BWTF] Savannah Kado w Sierpień 29, 2019, 12:50:13 ---Jak reaktywację będzie miał c0ven :-D
--- Koniec cytatu ---
Czyli never.
Problem z tą grą jest taki, że średnia wieku całej społeczności graczy idzie do góry. Myślę, że młodzi gracze w wieku od 15 do 25 lat mają sporo czasu i jeszcze im się wszystko chce. Potem jest praca, dzieci, kredyty i ludziom 30+ i 40+ nie chce się już tryskać pomysłami w jakiejś grze o pikselowych stateczkach.
[WILD5] Gagat:
Wspólne latanie to nie problem, zbieramy się i na hordę :).
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej